Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ξανά διεθνείς Ουές και Επασί

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Ουές και Επασί θα ενισχύσουν τις Εθνικές τους ομάδες. #slgr #oficrete #slgrinterwetten

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Ουές και Επασί θα ενισχύσουν τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ, Ουές και Επασί θα ενισχύσουν τις Εθνικές τους ομάδες, καθώς κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Ο Ουές θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Eθνικής Συρίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10).

Επιπλέον, όπως διαβάσατε μέσα από το Sportime ο Επάσι βρίσκεται και πάλι στην Εθνική Καμερούν. Η Εθνική Καμερούν θα αντιμετωπίσει τη Μοζαμβίκη στις 8 και στις 11 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Συρίας στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, ο Abdul Rahman Weiss θα ενισχύσει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

O εκ των αμυντικών της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Eθνικής Συρίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10).

Επίσης, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Devis Epassy, βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Καμερούν ενόψει των αγώνων με την Μοζαμβίκη (8 & 11/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button