ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού ο γιος του Βύντρα!

Ο Αγγελος Βύντρα είναι πλέον στέλεχος της Κ14 του Παναθηναϊκού. Τι θέση παίζει και τι στοιχεία έχει. #slgr #lamiafc #Βύντρα #panathinaikosfc #slgrinterwetten

Ο Αγγελος Βύντρα είναι πλέον στέλεχος της Κ14 του Παναθηναϊκού. Τι θέση παίζει και τι στοιχεία έχει.

Ο Λουκάς Βύντρα έγινε πρόσφατα ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του μέχρι σήμερα έχουν περάσει 18 χρόνια.

Πώς θα σας φαινόταν ως ιδέα, το συγκεκριμένο όνομα να συνεχίσει να παίζει μπάλα για μια 20ετία ακόμα;

Όχι φυσικά ο Λουκάς, αλλά ο γιος του, Άγγελος, ο οποίος πριν εδώ και λίγες ημέρες είναι στέλεχος της Κ14 του Παναθηναϊκού! Ο πιτσιρικάς ακολουθούσε τον πατέρα του από τεσσάρων ετών στην Ισπανία, το Ισραήλ και την Κύπρο. Στο Νησί της Αφροδίτης έβγαλε το δημοτικό όσο ο πατέρας του έπαιζε στην Ομόνοια (2016-2019), ενώ έμεινε και πέρυσι παρά την επιστροφή του στην Ελλάδα και τη Λαμία. Τώρα, όμως, που αποδεικνύεται ότι ο χρόνος δεν… αγγίζει τον Λουκά, πήρε την απόφαση να επιστρέψει και αυτός. Έτσι, προερχόμενος από τις Ακαδημίες του Διγενή Μόρφου, πέρασε δοκιμαστικά και επελέγη να στελεχώσει την Κ14 του Παναθηναϊκού, ομάδα που αποτελείται από παίκτες γεννηθέντες το 2008. Ο μικρός παίζει στο κέντρο, έχει ήδη ύψος 1.75 και φυσιογνωμικά είναι «ίδιος» με το Λουκά! Αν αποδειχθεί ότι έχει και ανάλογη κράση με τον πατέρα του, τότε ετοιμαστείτε για… δυναστεία Βύντρα μέχρι το 2050!

Έτσι, ακόμα ένας γιος παλιού ποδοσφαιριστή εντάσσεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μαζί με τα τρία αδέλφια Νταμπίζα στην περίπτωση των οποίων είχαμε αναφερθεί διεξοδικά συμπληρώνεται πλέον μία ενδεκάδα. Αναζητούν όμως τον τερματοφύλακα καθώς όλοι είναι outfield players! Οι τρεις γιοι του «Ντάμπι» είναι γεννηθέντες το 2000, το 2004 και το 2009. Υπάρχουν επίσης ο γιος του Δημήτρη Ναλιτζή, πρώτος σκόρερ της Κ17 (2005), του Μαρίνου Ουζουνίδη (2007), του Γιώργου Καραγκούνη (2005 και 2009), του Λουκά Καραδήμου (2009), του Αργεντινού Ντιέγκο Ρομάνο (2006) και του Πολωνού με θητεία στον Εθνικό και την Κόρινθο Γιάροσλαβ Πόπιελα (Κ19).

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button