Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τώρα… αρχίζει το καλό! / Πρεμιέρα σήμερα για την Α΄Φθιώτιδας

Καλός ο ΠΑΣ Λαμία, καλή η SuperLeague 1 αλλά σαν το τοπικό... ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα Σάββατο 25/9 για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας και πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πρεμιέρα #πρόγραμμα #season2021_2022 #LamiaSports

Καλός ο ΠΑΣ Λαμία, καλή η SuperLeague 1 αλλά σαν το τοπικό… ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα Σάββατο 25/9 για την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας και πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πρεμιέρα #πρόγραμμα #season2021_2022 #LamiaSports

Πρεμιέρα με λοκρικό ντέρμπι και πολλές δυνατές ομάδες!

Σήμερα στις 17:00 κάνει πρεμιέρα σε 6 γήπεδα το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας. Ομάδες απ΄όλο το νομό (σχεδόν) θα «ριχθούν στη μάχη» του τοπικού με σκοπό άλλες την κατάκτηση του πρωταθλήματος, άλλες μία καλή και αξιοπρεπέστατη πορεία και άλλες με πρώτο και κύριο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Λοκρικό ντέρμπι έχει λοιπόν η πρεμιέρα και η Μαλεσίνα θα υποδεχθεί τον Οπούντιο Μαρτίνου. Έπειτα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Αστέρα Σταυρού με τη Δάφνη Λιβανατών, ματς το οποίο γίνεται ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος στις 4 πρώτες θέσεις.

Η ομάδα που πραγματοποίησε τις πιο δυνατές μεταγραφές φέτος, ο Ολυμπιακός Λαμίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ευρυτανικό, ενώ η ΑΕ Καλυβίων θέλει να κάνει πρεμιέρα με το δεξί… υποδεχόμενη όμως τον πάντα δυνατό Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Τέλος, έχουμε δύο ακόμη αναμέτρησης που περιμένουμε θέαμα και γκολ, καθώς ο ΑΟ Στυλίδας θα παίξει στην έδρα του με τον ΟΦ Ηράκλειας, ενώ η Νίκη Αγίας Παρασκευής θα αντιμετωπίσει μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του φθιωτικού ποδοσφαίρου, την Προοδευτική Λάρυμνας.

Πιο αναλυτικά:

1η Αγωνιστική Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

Σάββατο 25/9/2021 Ωρα :17:00

Αγώνας: ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γηπ.Μαλεσίνας)

Διαιτητής: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Βοηθοί: ΚΑΛΥΒΑΣ -ΛΙΤΟΣΕΛΙΤΗΣ

Αγώνας: ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Γηπ.Ν.Κρικέλλου)

Διαιτητής: ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ

Βοηθοί: ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ – ΚΕΠΠΑ

Αγώνας: ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γηπ.Ευρυτάνων)

Διαιτητής: ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ

Βοηθοί: ΚΟΛΟΒΟΣ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δ.

Αγώνας: ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Γηπ.Σταυρού)

Διαιτητής: ΛΑΘΥΡΗΣ

Βοηθοί: ΓΑΚΟΣ – ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αγώνας: ΣΤΥΛΙΔΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ (Γηπ. Στυλίδας)

Διαιτητής: ΚΟΥΔΑΣ

Βοηθοί: ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ – ΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΣ

Αγώνας: ΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Γηπ. Αγ.Παρασκευής)

Διαιτητής: ΚΟΥΡΕΜΑΔΑΣ

Βοηθοί: ΦΑΡΜΑΚΗΣ – ΑΔΑΜ

ΡΕΠΟ: ΡΕΓΓΙΝΙ

Διαβάστε επίσης

Back to top button