Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Απίστευτο ματς στην Αγία Παρασκευή με γκολάρες και νεύρα! (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Ένα ματς... μαγεία στην Αγία Παρασκευή με την τοπική Νίκη να υποδέχεται την Προοδευτική Λάρυμνας και με τις δύο ομάδες να δίνουν έναν ανεπανάληπτο αγώνα πρεμιέρας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Νίκη_Αγίας_Παρασκευής #Προοδευτική_Λάρυμνας

Ένα ματς… μαγεία στην Αγία Παρασκευή με την τοπική Νίκη να υποδέχεται την Προοδευτική Λάρυμνας και με τις δύο ομάδες να δίνουν έναν ανεπανάληπτο αγώνα πρεμιέρας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Νίκη_Αγίας_Παρασκευής #Προοδευτική_Λάρυμνας

Με σκορ 3-4 και με γκολάρες για highlights η Προοδευτική Λάρυμνας κέρδισε στην έδρα της Νίκης Αγίας Παρασκευής, αρχίζοντας το πρωτάθλημα με το δεξί…

Η ομάδα της Νίκης αντιμετώπισε μία παραδοσιακή δύναμη του φθιωτικού ποδοσφαίρου όπως είναι αυτή της Προοδευτικής, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο… μόνο που στο τέλος χαμογέλασε η Λάρυμνα.

Την αρχή στο σκοράρισμα το έκανε η Νίκη με τον μεγάλο της πρωταγωνιστή Γιάννη Μπλάνη. Ο μεσοεπιθετικός της Αγίας Παρασκευής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των αντιπάλων και στο 33΄ έκανε το 1-0.

Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η «μηχανή των γκολ» της Φθιώτιδας ή αλλιώς Κώστας Ρούσσης βρήκε δίχτυα μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και στο 43΄έκανε το 1-1.

Με το που άρχισε παρόλο αυτά το δεύτερο ημίχρονο ο Μπλάνης «πήρε ξανά το όπλο» του και στο 47΄έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου.

Και φτάνουμε στο 62΄του αγώνα όπου είδε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Βασίλη Γκερπινή. Ο Πέππας εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σκοτίδα, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί αρκετά από την περιοχή της Νίκης. Όμως, έφτασε στα πόδια του αμυντικού της Λάρυμνας ο οποίος με ένα δυνατό σουτ λίγο κάτω από την σέντρα σκόραρε με απίστευτο τρόπο φέρνοντας τον αγώνα και πάλι στην ισοπαλία.

Οι συγκινήσεις όμως του αγώνα, δεν σταμάτησαν εκεί! Ο Μπλάνης, με ωραίο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή της Λάρυμνας και με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την Αγία Παρασκευή στο 75΄για να έρθει μία ακόμη γκολάρα να ανατρέψει ξανά τα δεδομένα. Ο Παπαδάκης, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σκοτίδα, με ωραίο γυριστό σουτ το γνωστό και ως «ψαλιδάκι» έκανε το 3-3 σκορπώντας χαμόγελα στους οπαδούς της Προοδευτικής.

Η ολική ανατροπή του σκορ, ήρθε στο τέλος του αγώνα με τον Δέδε να γράφει το τελικό 3-4 στο 91΄«κλείνοντας των χορό» των γκολ.

 

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ αλλά και ορισμένα από τα γκολ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button