Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: «Μάτια» από Αγγλία σε παίκτη της κατηγορίας!

Μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League η αγγλική ομάδα κοιτάζει στη χώρα μας για ενίσχυση. #slgr2 #PremierLeague #Championship #Watford

Μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League η αγγλική ομάδα κοιτάζει στη χώρα μας για ενίσχυση. #slgr2 #PremierLeague #Championship #Watford

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «101greatgoals.com», βάζει τον Θανάση Ανδρούτσο στην καλοκαιρινή transfer list της Γουότφορντ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η αγγλική ομάδα που υποβιβάστηκε στην Championship βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης, στοχεύει στην άμεση επάνοδό της στην Premier League κι ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι και ο 25χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού.

Παρεμπιπτόντως, στην Γουότφορντ διατηρούν ευχάριστες αναμνήσεις από την παλαιότερη θητεία στην ομάδα τους, του άλλοτε Πειραιώτη και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας.

Το συμβόλαιο του Ανδρούτσου με τους «ερυθρόλευκους» λήγει το καλοκαίρι του ΄23, χωρίς ωστόσο ο 25χρονος παίκτης να συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη…διαφορά το φετινό καλοκαίρι για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, έχει να κάνει με την πρόσφατη αλλαγή εκπροσώπου.

O Ανδρούτσος έπειτα απ΄το διαζύγιο με τον Νοτιοαφρικανό ατζέντη, Πιερ Ισά, μεταπήδησε σε νέα μανατζερική…στέγη που παρότι εσχάτως κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου, εντούτοις κουβαλά…βαρύτατο όνομα!

Και το όνομα αυτής, «Octagon International Soccer», επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του σούπερ – σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το νέο μανατζερικό γραφείο του Ανδρούτσου έχει σηκώσει (προ πολλού) μανίκια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στρέφοντας τις κεραίες τους σε χώρες του εξωτερικού (Αγγλία, Τουρκία, Ιταλία) με φόντο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Back to top button