ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα ματς «τελικός» για τη Λαμία… που πρέπει να κερδιθεί! (matchday)

Το 3 στα 3 στις ήττες θέλει να αφήσει πίσω του ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 18:15 και θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα τον ανεβάσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. #lamiafc #lamia_season2021_22 #slgr #slgrinterwetten #lampan #matchday #LamiaSports

Το 3 στα 3 στις ήττες θέλει να αφήσει πίσω του ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 18:15 και θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα τον ανεβάσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. #lamiafc #lamia_season2021_22 #slgr #slgrinterwetten #lampan #matchday #LamiaSports

Παρά τις καλές εμφανίσεις του στα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας, ο ΠΑΣ Λαμία έχει έως τώρα μηδέν βαθμούς, κάτι που θέλει και πρέπει να αλλάξει σήμερα, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, στις 18:15 υποδέχεται τον σύλλογο του Αγρινίου έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη και μόνο αυτή.

Πρόκειται για έναν πρόωρο τελικό, ο οποίος θα έχει αρκετές δυσκολίες μιας και η Λαμία είναι αυτή που έχει το άγχος της νίκης, αλλά και τις σημαντικές απουσίες.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» πρέπει η οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να κερδίσει τον Παναιτωλικό παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Αν κόντρα στην ΑΕΚ οι απουσίες που αντιμετώπιζε ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν σημαντικές, τότε κόντρα στον Παναιτωλικό σήμερα είναι πολλές και σημαντικές. Ο Έλληνας τεχνικός, είδε τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές του να παραμένουν εκτός και ο λόγος είναι για τον Γιάννη Σκόνδρα, τον Άνταμ Τζανετόπουλο, τον Σάββα Γκέντζογλου και τον Φάνη Τζανδάρη.

Το μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γρηγορίου στο σημερινό ματς είναι οι ελλείψεις στο κέντρο. Οι Τζανδάρης και Γκέντζογλου λείπουν, Μπεχαράνο δεν υπάρχει ακόμη και ο αντι-Γκούγκα δεν ήρθε ποτέ. Πλέον όλο το βάρος «πέφτει» στον Νούνιες και στον παρτενέρ του που παραμένει άγνωστος για τον σημερινό αγώνα.

Παρόλο αυτά, είδαμε και τον Γκόλεμιτς αλλά και τον Αραμπούλι να βρίσκονται στην αποστολή, βέβαια αμφότεροι αγωνίζονται σε θέσεις που υπάρχουν αρκετές λύσεις…

Πιο αναλυτικά η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
14. Μαργαρίτης Αθανάσιος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
17. Βλαχομήτρος Ανέστης
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Οι απουσίες πλέον είναι γνωστές για τον ΠΑΣ Λαμία. Το ποιοι θα βρεθούν τώρα στη βασική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό… παραμένουν άγνωστοι.

Ο Γρηγορίου δεν έχει επί της ουσίας ούτε έναν «καθαρό» μέσο με εμπειρία, καθώς στην αποστολή υπάρχουν ο Τρούμπουλος και ο Μαργαρίτης μόνο, ενώ μέσος θεωρείται πλέον και ο Νούνιες, ο οποίος όμως αποκτήθηκε για δεκάρι.

Τα ερωτηματικά λοιπόν για τη σημερινή ενδεκάδα είναι αρκετά, όμως θα προσπαθήσουμε να τα απαντήσουμε. Πάμε να μπούμε στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου και να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα δεξιά θα βρεθεί ο Προβυδάκης, αριστερά ο Μαρτίνεθ και στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο με τον Βύντρα. Ο Μαζουλουξής, θα περάσει στη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ δίπλα του θα είναι ο Νούνιες σε ρόλο οργανωτή.

Στη θέση του δέκα, ο Ισπανός Ταϊρόν ενώ στα άκρα, τη μία πλευρά θα αναλάβει ο Ρόμανιτς και την άλλη ένας εκ των Ελευθεριάδη ή Μανουσάκη. Στην κορυφή της επίθεσης, ο αρχηγός Τάσος Καραμάνος.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί σήμερα από τη Λαμία για τη 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κάνει γνωστή την αποστολή.

Εκτός θα μείνουν οι ΜεντόζαΖεστέντ λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Αναλυτικά αποστολή του Παναιτωλικού:

Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Τσιγγάρας, Μαλής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button