ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Facts and Figures από το ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός! (pic)

Από τα total market value, στο μέσο όρο ηλικίας και από εκεί στους διεθνείς! Απ΄όλα έχει το ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός... #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Από τα total market value, στο μέσο όρο ηλικίας και από εκεί στους διεθνείς! Απ΄όλα έχει το ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός… #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Μιας και έχουμε ματς λοιπόν (και τι ματς) ετοιμάσαμε ένα από τα γνωστά μας άρθρα με αριθμούς για τις δύο ομάδες. Τα γνωστά facts and figures.

Ας ξεκινήσουμε:

  1. Τα total market value των δύο ομάδων είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν 8,25 εκατ. €.
  2. Το market value από την άλλη, έχει διαφορά. Των γηπεδούχων είναι στα 284χιλ€, ενώ των φιλοξενούμενων είναι στα 266χιλ€.
  3. Μέσος όρος ηλικίας της Λαμίας δεν έχει αλλάξει και βρίσκεται ακόμη στα 27,4 χρόνια, ενώ ο Παναιτωλικός έχει μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα με 26,4 χρόνια.
  4. Διεθνείς ποδοσφαιριστές εν ενεργεία για τις δύο ομάδες υπάρχουν καθώς 2 έχει η Λαμία και 1 ο Παναιτωλικός
  5. Όσο αφορά, τους διεθνείς σε μικρές εθνικές η ομάδα του Αγρινίου έχει 3 ποδοσφαιριστές, ενώ η Λαμία κανέναν!
  6. Τέλος, από ένα ρόστερ 29 ποδοσφαιριστών, ξένοι στον ΠΑΣ Λαμία είναι μόλις οι 9, ενώ για τον Παναιτωλικό σε ένα ρόστερ 31 παικτών οι 15 είναι εκτός Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button