ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα στις λεπτομέριες για την Κ17 της Λαμίας!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17  της Super League στο Αθλητικό Κέντρο στο Emileon o Παναιτωλικός νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17  της Super League στο Αθλητικό Κέντρο στο Emileon o Παναιτωλικός νίκησε με σκορ 2-1 την ομάδα της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γυριστό σουτ του Μόκκα στο 21’ .

Στο 48΄ η Λαμία κέρδισε πέναλτι με τον Μάριο Τσίτζηρα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-1 και ταυτόχρονα αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Παπασωτήρης του Παναιτωλικού με κόκκινη κάρτα. Στο 62’ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε ξανά με τον Γιωτόπουλο για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Παπασωτήρης, Μόκκας, Κουτσουπιάς, Μποκώρος, Καπνιάρης, Ράδος, Κοντούρης, Κυριαζής (48’ Βλάμης), Γιωτόπουλος (80’ Γαλιάτσος), Μπρατσιώτης, Καβαλλάρης (75’ Μωραΐτης).

ΠΑΣ Λαμία (Σπύρος Κουκούλης): Καραγιάννης, Καψής, Αλαμάνης (75΄ Βέρρης), Νικολόπουλος, Κούτλας, Ζαλοκώστας (60΄ Γιοργκάλι), Κατσίκας, Κλητοράκης, Αποστόλου (46΄ Τσίτζηρας), Κρασαντές (Τσάμαλης), Γιαννέλης (75΄ Γκλάβας).

Διαβάστε επίσης

Back to top button