ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ματσάρα στο Φραντζή με νικητή τον Παναιτωλικό! (pics)

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις Λαμία και Παναιτωλικός τα έδωσαν ολα, πέτυχαν 7 γκολ και τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο. #slgr #K19 #lamiafc #panaitolikosfc #LAMPAN

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις Λαμία και Παναιτωλικός τα έδωσαν ολα, πέτυχαν 7 γκολ και τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία αφου στην πρώτη τους τελική στο παιχνίδι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Από σέντρα του Νικολάου από αριστερά η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι όπου ο Ταράσης σούταρε πάνω στον Λαμπρόπουλο, η μπάλα έφτασε ξανά στον Νικολάου ο οποίος με χαμηλή σέντρα στην καρδιά της μικρής περιοχής βρήκε τον Τρομπούκη ο οποίος δεν αστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και στο 10′ είχαν καλή στιγμή για το 1-1 με κερδισμένο φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Νικολόπουλος σημάδεψε το τείχος.

Ο Παναιτωλικός στο 22ο λεπτό βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Δήμο με κεφάλια, έπειτα από σέντρα του Βασίλα να διαμορφώνει το 0-2. Ένα γκολ για το οποίο υπήρχαν έντονα παράπονα από τους γηπεδούχους γιατί στην αρχή της φάσης η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η Λαμία αφυπνίστηκε από αυτό το 0-2 , έβγαλε αντίδραση και μείωσε στο 31′ με τον Τσιχλάκη μετά από κάθετη του Νικολόπουλου να βγαίνει στη πλάτη της άμυνας και από θέση τετ-α-τετ δεν αστόχησε για το 1-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να αναστρέψουν το εις βάρος τους σκορ ανεβάζοντας τις γραμμές τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να απειλήσει δις με κεφαλια του Αναστασόπουλου στο 54′ και με ωραίο σουτ του Παπανικόπουλου που βρήκε τον Τσεκούρα ( αντικατέστησε τον Τρόπουλο στην ανάπαυλα ) σε ετοιμότητα.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στο 2-2 στο 68′ με τον Κοντονίκο με εκπληκτική 40αρα μπαλιά να βρίσκει απέναντι και δεξιά τον Καλύβα ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ραγιά!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού στην αμέσως επόμενη φάση κέρδισαν πέναλτι από χέρι αμυντικού της Λαμίας, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπανικόπουλος κάνοντας το 2-3 στο 70ο λεπτό.

Στο 85′ ο Παναιτωλικός βρήκε και 4ο γκολ από κεφάλια του Αναστασόπουλου από εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση του Τσεκούρα.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα έμενε εκεί ο Νικολόπουλος στο 91′ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα δυνατό αριστερό σουτ μείωσε εκ νέου σε 3-4!

Τα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με το 3-4 να είναι και το τελικό σκορ σε ένα χορταστικό παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή της συνάντησης ο οποίος είχε πολλές λανθασμένες αποφάσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Λαμία: Τρόπουλος (46′ Τσεκούρας) , Καλαμπαλίκης, Δαβής, Τσιχλάκης, Νικολόπουλος, Καλύβας, Κοντονίκος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καντάς, Δερματάς

Παναιτωλικός: Ραγιάς, Καστανιώτης, Λαζαρίδης, Αναστασόπουλος, Σορόβος, Δήμος, Ταράσης, Παπανικόπουλος, Νικολάου, Βασίλας, Τρομπούκης

Διαβάστε επίσης

Back to top button