Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με αυτούς έρχεται στη Λαμία ο Παναιτωλικός!

Δείτε την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #αποστολή #slgrinterwetten

Δείτε την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #αποστολή #slgrinterwetten

Αυτούς πήρε μαζί του ο Γιάννης Αναστασίου για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό.

Χωρίς Μεντόζα και Ζεστέντ θα ταξιδέψει ο Παναιτωλικός στη Λαμία για την κυριακάτικη αναμέτρηση της 4ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά η αποστολή.

Με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λαμία (Κυριακή 18:15 μ.μ.). Ακολούθως ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ρούντι Ζεστέντ, ο οποίος είχε υποστεί θλάση α’ βαθμού μετά το ματς με τον Ατρόμητο και «τρέχει» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Νίκος Μελίσσας έχει επιστρέψει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και επανεμφανίζεται στην αποστολή, απο την οποία απουσιάζει ο Χαβιέ Μεντόζα, που αποκόμισε πρόβλημα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός φυσικά και οι μακροχρόνια απόντες Λιάβας και Περέιρα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναιτωλικού:

Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Τσιγγάρας, Μαλής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button