Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Όχι» στο αίτημα Ουίγκινς για εξαίρεση από το εμβόλιο λόγω θρησκείας

Το ΝΒΑ απέρριψε το αίτημα του Άντριου Ουίγκινς των Ουόριορς ο οποίος ζητούσε εξαίρεση από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, λόγω θρησκείας. #NBA #covid19 #εμβόλιο

Το ΝΒΑ απέρριψε το αίτημα του Άντριου Ουίγκινς των Ουόριορς ο οποίος ζητούσε εξαίρεση από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, λόγω θρησκείας.

Η Λίγκα ανακοίνωσε πως απέρριψε το αίτημα που κατέθεσε ο Άντριου Ουίγκινς ο οποίος ζητούσε να εξαιρεθεί από την διαδικασία του εμβολιασμού λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.

Κάτι που σημαίνει πως ο Ουίγκινς δεν μπορεί να αγωνιστεί στους εντός έδρας αγώνες του Γκόλντεν Στέιτ, μιας και στο Σαν Φρανσίσκι ισχύει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όσον αφορά τους αθλητές για την παρουσία τους σε αθλητικές εγκαταστάσεις και παιχνίδια, ένας κανόνας που επίσης ισχύει και στην Νέα Υόρκη επηρεάζοντας Νικς και νετς.

Το ΝΒΑ φέτος επιτρέπει σε παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί να αγωνιστούν κανονικά στα παιχνίδια, με την προυπόθεση να κάνουν καθημερινά τεστ, αλλά το πρόβλημα είναι οι νόμοι που ισχύουν στις Πολιτείες και σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες όπως στην περίπτωση των Ουόριορς που πλέον έχουν ένα πρόβλημα με τον Ουίγκινς.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button