ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου!

Πάμε να παίξουμε το δύσκολο παιχνίδι του να «μαντέψεις την πιθανή» ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. #slgr #lamiafc #LAMPAN #slgrinterwetten #season2021_2022 #LamiaSports

Πάμε να παίξουμε το δύσκολο παιχνίδι του να «μαντέψεις την πιθανή» ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. #slgr #lamiafc #LAMPAN #slgrinterwetten #season2021_2022 #LamiaSports

Αν κόντρα στην ΑΕΚ οι απουσίες που αντιμετώπιζε ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν σημαντικές, τότε κόντρα στον Παναιτωλικό σήμερα είναι πολλές και σημαντικές. Ο Έλληνας τεχνικός, είδε τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές του να παραμένουν εκτός και ο λόγος είναι για τον Γιάννη Σκόνδρα, τον Άνταμ Τζανετόπουλο, τον Σάββα Γκέντζογλου και τον Φάνη Τζανδάρη.

Το μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γρηγορίου στο σημερινό ματς είναι οι ελλείψεις στο κέντρο. Οι Τζανδάρης και Γκέντζογλου λείπουν, Μπεχαράνο δεν υπάρχει ακόμη και ο αντι-Γκούγκα δεν ήρθε ποτέ. Πλέον όλο το βάρος «πέφτει» στον Νούνιες και στον παρτενέρ του που παραμένει άγνωστος για τον σημερινό αγώνα.

Παρόλο αυτά, είδαμε και τον Γκόλεμιτς αλλά και τον Αραμπούλι να βρίσκονται στην αποστολή, βέβαια αμφότεροι αγωνίζονται σε θέσεις που υπάρχουν αρκετές λύσεις…

Πιο αναλυτικά η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
14. Μαργαρίτης Αθανάσιος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
17. Βλαχομήτρος Ανέστης
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Οι απουσίες πλέον είναι γνωστές για τον ΠΑΣ Λαμία. Το ποιοι θα βρεθούν τώρα στη βασική ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό… παραμένουν άγνωστοι.

Ο Γρηγορίου δεν έχει επί της ουσίας ούτε έναν «καθαρό» μέσο με εμπειρία, καθώς στην αποστολή υπάρχουν ο Τρούμπουλος και ο Μαργαρίτης μόνο, ενώ μέσος θεωρείται πλέον και ο Νούνιες, ο οποίος όμως αποκτήθηκε για δεκάρι.

Τα ερωτηματικά λοιπόν για τη σημερινή ενδεκάδα είναι αρκετά, όμως θα προσπαθήσουμε να τα απαντήσουμε. Πάμε να μπούμε στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου και να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς.

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα δεξιά θα βρεθεί ο Προβυδάκης, αριστερά ο Μαρτίνεθ και στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο με τον Βύντρα. Ο Μαζουλουξής, θα περάσει στη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ δίπλα του θα είναι ο Νούνιες σε ρόλο οργανωτή.

Στη θέση του δέκα, ο Ισπανός Ταϊρόν ενώ στα άκρα, τη μία πλευρά θα αναλάβει ο Ρόμανιτς και την άλλη ένας εκ των Μανούσου ή Μανουσάκη. Στην κορυφή της επίθεσης, ο αρχηγός Τάσος Καραμάνος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button