Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το πλάνο του Μιλόγεβιτς για ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έπειτα από τον τραυματισμό του Άμραμπατ. #slgr #aekfc #Milojevic #paokfc #slgrinterwetten

Οι σκέψεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έπειτα από τον τραυματισμό του Άμραμπατ. #slgr #aekfc #Milojevic #paokfc #slgrinterwetten

Έτσι πάει Τούμπα η ΑΕΚ. Στροφή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει κάνει η «Ένωση» με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ λόγω θλάσης.

Ο Μαροκινός άσος θα κάνει τώρα αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του. Συνεπώς, το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει ξανά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο 34χρονος άσος. Πιθανόν να πρόκειται και για τη σοφότερη κίνηση, ώστε να μην ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει ακόμη δύο συστήματα στο μυαλό του, πέραν του 4-2-3-1 έπειτα από τη συγκεκριμένη αναποδιά. Το 4-1-4-1 και το 4-3-3. Ο Λιβάι Γκαρσία εξέτισε την ποινή του απέναντι στη Λαμία και επιστρέφει στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αριστερά θα είναι ο Τσούμπερ ή ο Τάνκοβιτς.

Αν παραμείνει αριστερά ο Ελβετός, ένας εκ των Γέβτιτς, Μάνταλου και Τάνκοβιτς κουμπώσει σε Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, οι οποίοι θα είναι εκτός απροόπτου στα χαφ. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ήταν βασικός κόντρα στη Λαμία.

Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Τσούμπερ κεντρικά μαζί με Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι και να είναι αριστερά ο Τάνκοβιτς, ο οποίος ήταν καλός την Τετάρτη. Συνεπώς, ακόμα το δουλεύει το σχήμα ο Σέρβος τεχνικός και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι προπονητές κρύβουν κάποιους… άσσους στο μανίκι τους.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button