Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μπολόνια και Σαμπντόρια κοιτούν τον Τσιγγάρα»

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας μιλούν για ενδιαφέρον των Μπολόνια - Σαμπντόρια για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα, υπό καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατ. ευρώ! #slgr #paokfc #SerieA #transfernews #season2022_2023 #Bologna

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας μιλούν για ενδιαφέρον των Μπολόνια – Σαμπντόρια για την απόκτηση του Χάρη Τσιγγάρα, υπό καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς ύψους τριών εκατ. ευρώ!

Μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Χάρη Τσιγγάρα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Tutto Mercato, ο 22χρονος χαφ του Δικεφάλου βρίσκεται στα υπόψιν δύο ιταλικών ομάδων και συγκεκριμένα των Μπολόνια – Σαμπντόρια για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως: «Η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή και για τους δύο συλλόγους υπό καθεστώς δανεισμού με την οψιόν αγοράς να ορίζεται στα 3 εκατ. ευρώ περίπου….».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαμπντόρια είχε συνδεθεί πολλάκις και με τον Γιάσμιν Κούρτιτς, δείχνοντας πως διατηρεί τα μάτια της στην Ελλάδα για την ενίσχυση στα χαφ!

Πηγή:SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button