ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μαζουλουξής: «Μας στοίχισαν η κούραση και οι απουσίες…» (vid)

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Λαμίας, κόντρα στον Παναιτωλικό, Κυριάκος Μαζουλουξής, αναφέρθηκε στην ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #LAMPAN #slgrinterwetten

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Λαμίας, κόντρα στον Παναιτωλικό, Κυριάκος Μαζουλουξής, αναφέρθηκε στην ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα του.

Η Λαμία πήρε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Παναιτωλικό από τον οποίο δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή του αγώνα (2-2).

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής, σκόρερ του πρώτου γκολ για τη Λαμία, στάθηκε στην κόπωση της ομάδας του και τις απουσίες που είχε.

«Μπήκαμε στον αγώνα, θέλοντας να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τα καταφέραμε, δεχθήκαμε γκολ με τη μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου στο α’ ημίχρονο, καταφέραμε να σκοράρουμε ξανά στο δεύτερο αλλά η κόπωση των τελευταίων ημερών με του συνεχόμενους αγώνες και οι αρκετές απουσίες, πολλές μπορώ να πω, μας στέρησαν την ευκαιρία να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Δώσαμε αυτό που μπορούσαμε, ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά, κρατάμε τον πρώτο μας βαθμό και σε αυτόν βασιζόμαστε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος» τόνισε στην κάμερα της Cosmote.

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί. «Ξεκάθαρα πάμε για να διεκδικήσουμε αυτά που χάσαμε σήμερα. Βγάλαμε το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, βεβαίως και το παιχνίδι στη Νίκαια θα είναι δύσκολο, μόνο και μόνο από την έδρα του αντιπάλου αλλά κι εκεί θα πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Για την απόδοση του, και για το ότι ξεκίνησε στόπερ ενώ έπαιξε και στα χαφ: «Λόγω των πολλών απουσιών, αγωνίστηκα σε μια θέση που είχα να παίξω χρόνια όπως και με την ΑΕΚ. Προσπαθώ να αγωνίζομαι εκεί που ζητάει ο προπονητής. Έδωσα τα πάντα όπως και οι συμπαίκτες μου και κοιτάω τη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Back to top button