Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Οι αριθμοί μίλησαν, η χειρότερη εκκίνηση στη Super League 1!

Δύο βαθμοί και... μηδέν γκολ το... ταμείο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών για τον Αστέρα Τρίπολης. #slgr #asterasfc #slgrinterwetten

Δύο βαθμοί και… μηδέν γκολ το… ταμείο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών για τον Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης: Ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό κατάφεραν να σκοράρουν (και να μετρήσει) οι Αρκάδες.

Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μένει στο μηδέν επιθετικά, έχοντας μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή, μετά τις ισοπαλίες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Η φετινή εκκίνηση των κιτρινομπλέ αποτελεί την χειρότερη της ιστορίας τους στη Super League 1.

Το 2019-20 ξεκινούν με τρεις ήττες από Ολυμπιακό (0-1), ΑΕΚ (2-3) και Ξάνθη (2-1), σκόραρουν όμως στα δύο από τα τρία και κερδίζουν την τέταρτη αγωνιστική 2-1 τον Ατόμητο!

Το 2018-19 πάλι τρεις ήττες στο ξεκίνημα (ΠΑΟΚ 0-1, ΑΕΚ 0-1, Ολυμπιακός 1-2), αλλά πάλι σκοράρουν και κερδίζουν ξανά την 4η 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με δύο βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ξεκινάει η σεζόν 2017-18, αλλά οι Αρκάδες σκόραραν και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα (1-2), ΑΕΛ (1-1), Λαμία (1-3) και Ολυμπιακό (1-1).

Ακόμα και τη σεζόν 2011-12 που o Αστέρας Τρίπολης πήρε το πρώτο τους τρίποντο την 9η αγωνιστική, κερδίζοντας 1-0 τον ΠΑΟΚ, σκόραρε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-3) την 3η αγωνιστική. Εκείνη τη σεζόν οι κυανοκίτρινοι είχαν μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, οι δύο εξ αυτών στις πρώτες τέσσερις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button