Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Καλή εμφάνιση και νίκη για τον ΑΟ Λαμίας! (pics)

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πραγματοποίησε ο ΑΟ Λαμίας, ο οποίος κόντρα στις Αμαζόνες βγήκε νικητής.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πραγματοποίησε ο ΑΟ Λαμίας, ο οποίος κόντρα στις Αμαζόνες βγήκε νικητής.

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο ΑΟ Λαμίας το Σάββατο 24/9, όπου υποδέχθηκε τις Αμαζόνες στο Χαλκιοπούλειο Στάδιο.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη εμφανίστηκε βελτιωμένη και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ με την Βίβι Γκόες να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Α.Ο. Λαμίας 2013, στα πλαίσια της προετοιμασίας του εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Αυτή την φορά η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με τις Α.Ο.Ν. Αμαζόνες, τις οποίες και κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3-0 σετ (25-23, 26-24, 25-21), πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της και επιβεβαιώνοντας ότι η ομάδα μέρα με την μέρα με την μέρα δένει όλο και περισσότερο.

Μάλιστα το τελικό σκορ δεν ήταν 3, αλλά 4-0, αφού μετά από συμφωνία των δύο προπονητών παίχτηκε και τέταρτο σετ (25-21).

Η επόμενη προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση είναι με το Αιγάλεω εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

*Ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησε και η Βραζιλιάνα Βίβι Γκόες, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Κείμενο-φωτορεπορτάζ: Σταύρος Βλαχογιάννης

Διαβάστε επίσης

Back to top button