ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα του Σπερχειού ποταμού στη θέση Καστρί Φθιώτιδας

Ένα έργο που υπήρξε απαίτηση ετών για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, παραδόθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στην ΠΕ Φθιώτιδας.

Ένα έργο που υπήρξε απαίτηση ετών για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, παραδόθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στην ΠΕ Φθιώτιδας. Πρόκειται για την κατασκευή της νέας μεταλλικής γέφυρας στο Παλιούρι της Κοινότητας Καστρίου του Δήμου Μακρακώμης, προϋπολογισμού 500.000 €, που χρηματοδότησε και υλοποίησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η παράδοση της γέφυρας έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας κ. Θανάση Καρακάντζα, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα, του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Κώστα Καραγιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ. Ηλία Κυρμανίδη, του Δημάρχου Μακρακώμης κ. Γιώργου Χαντζή, στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

«Ο Σπερχειός δεν πρέπει να μας χωρίζει, αλλά να μας ενώνει. Έτσι σήμερα παραδίδουμε ένα έργο που ενώνει. Η νέα γέφυρα Καστρίου είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των διερχομένων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδας και παρέχει  άνετη και ασφαλή μετακίνηση προς την κοιλάδα του Σπερχειού. Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς μετακινήσεις!»,  δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Διαβάστε επίσης

Back to top button