Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Παιχνίδι με τα γκολ στο CHL

Επιστροφή στη στήλη με τα προγνωστικά στοιχήματος και το In2Sports μαζί με τον Χρήστο Βενίδη σας "στέλνουν" ταμείο! #In2Sports #ChampionsLeague #ChrisVen #LamiaSportsBet

Επιστροφή στη στήλη με τα προγνωστικά στοιχήματος και το In2Sports μαζί με τον Χρήστο Βενίδη σας “στέλνουν” ταμείο! #In2Sports #ChampionsLeague #ChrisVen #LamiaSportsBet

Eπιστροφή για την στήλη μετά τις απαραίτητες ανάσες αλλά και του “make over” της ιστοσελίδας. Το in2sports.gr απο δώ και πέρα θα λειτουργεί καθαρά σαν στοιχηματική ιστοσελίδα με αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά στοιχήματος, σημεία ημέρας και αρκετές νέες στήλες.

Πάμε στα στοιχηματικά μας λοιπόν αρκετές επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος σήμερα μιας και έχουμε το πρώτο μέρος της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Πολλές και ενδιαφέροντες αναμετρήσεις με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό σε Παρί Σεν Ζερμαίν και Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι και ο φετινός τελικός.

‘Άλλη μία δυνατή αναμέτρηση στο αυριανό πρόγραμμα είναι το Μίλαν-Αθλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο με την Μίλαν να στερείτε των υπηρεσιών του Ζλάταν Ιμπραιμοβιτς, του Μπακαγίοκο και του Φλορέντσι. Ενώ η Αθλέτικο δεν θα έχει στη διαθεση της τον Στέφαν Σάβιτς και τον Τόμας Λεμάρ.

Δες εδώ την ανάλυση ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Δύο επιλογές σήμερα λοιπόν σε Ουκρανία και Γερμάνια και τις αναμετρήσεις Σαχτάρ-Ίντερ και Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Δυο παιχνίδια που υπόσχονται γκολ και θέαμα με τέσσερις απο τις πιο φορμαρισμένες αυτή την εποχή ομάδες στην Ευρώπη.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button