Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βασικός με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων ο Προβυδάκης! (pics)

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Κώστας Προβυδάκης, αγωνίστηκε βασικός στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ενόπλων.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Λαμία, Κώστας Προβυδάκης, αγωνίστηκε βασικός στη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ενόπλων.

Στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλειος Καρακίτσιος» στην Καλαμπάκα, διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του ΑΣ Μετέωρα και της Εθνικής Ενόπλων.

Ήταν ένας αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα και σκοπού για την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και τους Φιλόπτωχου Ταμείου Καλαμπάκας . Του αγώνα προηγήθηκε η απονομή τιμητικών πλακετών και μεταλλίων.

Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης του ΑΣ Μετέωρα με την Εθνική Ενόπλων προηγήθηκαν ομιλίες και βραβεύσεις.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων ο π. Ιώαννης Ζώτος, ο βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό Τρικάλων κ. Θανάσης Λιούτας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας.

Στη συνέχεια για τον αγώνα μίλησαν ο επιστημονικός συνεργάτης του Α.Σ. Μετέωρα κ. Κώστας Φαμίσης και ο πρόεδρος του Α.Σ. Μετέωρα κ. Άγγελος Αλεξίου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών πλακετών και ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ του ΑΣ Μετέωρα και της Εθνικής. Το παρών έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων, Λευτέρης Αβραμόπουλος που στηρίζει ενεργά τους “κιτρινομπλέ”.

Για την ιστορία οι Καλαμπακιώτες στάθηκαν καλά απέναντι στην Εθνική και γνώρισαν την ήττα με 0-2.

Στο 47΄απο την προσπάθεια του Γκουντρουμπή και επέμβαση του Γκουλιώνη ο Πετριτάι άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 80΄ο Σαμπάνης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Μετέωρα: (Χρήστος Αυγέρος): Γκουλιώνης (70′ Μπόμπολας),Μπαούτης (62′ Σκρέκας), Ζήσης, Φορτούνης, Νταλούκας (62′ Θ. Λιακόπουλος), Β. Αλμπάνης (70′ Γ. Λιακόπουλος), Αυγέρος (57′ Κεραμάς), Σακελλαρίδης (57′ Σαμούτης), Τσιάμης (45′ Γκόβαρης), Κοτσιλιάνος (45′ Γιαννακόπουλος), Σ. Αλμπάνης (37′ Α. Αλμπάνης).

Εθνική Ενόπλων: (Βασίλης Βούζας): Τσιώσης (70′ Λαχανάς), Γκουντρουμπής (52′ Παπαγιαννόπουλος), Πετριτάει (52′ Σαμπάνης), Προβιδάκης (52′ Γκουγκούλης), Καζάκος, Βατουσιάδης, Ηλιάδης (50′ Λαχανάς), Μπούζας, Οικονομόπουλος, Γαλυνάκης, Καλτσάς (30′ Βόσδου).

Πηγή: goaltrikala.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button