Άλλα αθλήματαΒόλεϊΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γιαννακόπουλος: «Θα πάρω τον Ερασιτέχνη»

Μετά το βόλεϊ ανδρών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό πως πρόκειται να αναλάβει και τις τύχες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Σε δήλωσή του στο SDNA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ρίξει την βόμβα ανακοινώνοντας πως αναλαμβάνει την ομάδα βόλεϊ, ενώ θα αποφασίσει και άμεσα για τον Ερασιτέχνη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στην εφημερίδα «Sportime» και έκανε γνωστό πως θα πάρει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, με την οικογένεια Γιαννακόπουλου να επιστρέφει στη «Μάνα του Λόχου».

«Προς το παρόν δεν γνωρίζω τα νούμερα, τα στοιχεία, το ανθρώπινο δυναμικό. Για να γίνει κατανοητό, είναι σαν να αναφερόμαστε σε μία επιχείρηση -σύμφωνα με όσα πρέπει να εξετάσουμε- χωρίς, όμως, να είναι επιχείρηση ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι σωστό να πω κάτι τώρα. Θα ήταν λάθος, το καταλαβαίνετε. Όμως θα το τον πάρω τον Ερασιτέχνη, με βεβαιότητα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το χρονικό διάστημα που απαιτείται έτσι ώστε να υπάρξουν εξελίξεις και πρόσθεσε: «Νομίζω, κάτι καλύτερο μπορώ να κάνω, έπειτα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Όσο για το αν μπορεί κάποιος να πει πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου επιστρέφει στον Ερασιτέχνη, το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ είπε: «Ναι, μπορούμε να το πούμε κι έτσι. Είναι τιμητικό»

 πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button