Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση σε Serie A και Ligue 1

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Kαλό μήνα σε όλους! Πέρασε η εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αρκετές προτάσεις απο το in2sports.gr σε νέες και παλιές στήλες. Περνάμε σε αγωνες πρωταθλημάτων απο σήμερα σε ένα κουπόνι στοιχήματος που δεν έχει πολλές επιλογές παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Αλαβές η οποία την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Αθλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της. Στην Γαλλία η εντυπωσιακή Λάνς μετά την νίκη της με 3-2 στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ρέμς.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Bundesliga η Κολωνία παίζει με την Γκρόιτερ Φιρθ και στην Ιταλία έχουμε ντέρμπι ουραγών ουσιαστικά με την Κάλιαρι να αντιμετωπίζει την Βενέτσια. Ενώ σε Ολλανδία και Πορτογαλία έχουμε το Γκρόνιγκεν-Τβέντε και Μαρίτιμο-Μορειρένσε και Φαμαλικάο-Γκιμαράες αντίστοιχα.

Με δυο παιχνίδια θα ασχοληθούμε και σήμερα σε μια δυάδα με στόχο ένα θετικό πρόσημο εν όψη σαββατοκύριακου. Το πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Λάνς-Ρέμς απο την Ligue 1 και το Κάλιαρι-Βενέτσια στην Serie A.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button