ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τον «σκότωσε« στο τέλος… αλλά συνεχίζει να χαμογελά ο ΠΑΣ!

Στο πλαίσιο της 9ης φιλικής του αναμέτρηση ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε σήμερα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #φιλικό #slgrinterwetten #season2021_2022 #ΠΑΣΛαμία #Παναθηναϊκός #friendlygame #matchreport #paolam

Στο πλαίσιο της 9ης φιλικής του αναμέτρηση ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε σήμερα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #φιλικό #slgrinterwetten #season2021_2022 #ΠΑΣΛαμία #Παναθηναϊκός #friendlygame #matchreport

Την ήττα με 3-2 σκορ γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία στην «Λεωφόρο» στο πλαίσιο φιλικης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε με γκολ των Μαρτίνεθ και του Βλαχομήτρου να κάνει την ανατροπή. Παρόλο αυτά, κάτι οι μαζικές αλλαγές αλλά και η χαλάρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ενόψει πρεμιέρας, έφερε άλλα δύο γκολ για τους «πράσινους».

To ματς:

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στο γκολ, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Η Λαμία ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς!

Στο 23′ διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ, αρχικά με σουτ του Ελευθεριάδη και στη συνέχεια έπειτα εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Τζανδάρη που κατέληξε άουτ. Πολύ καλή λειτουργία της Λαμίας τόσο στη στατική φάση όσο και νωρίτερα…

Παρόλο αυτά, ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει απειλήσει ιδιαίτερα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ πρώτος! Ο Μαουρίτσιο, έπειτα από κόρνερ του Λούντκβιστ στο 31΄άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Η απάντηση της «κυανόλευκης» ομάδας ήταν άμεση. Ένα λεπτά μετά το γκολ του Βραζιλιάνου μέσου των γηπεδούχων και πριν καλά καλά σταματήσουν οι πανηγυρισμοί, ο Μαρτίνεθ με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και έπειτα δεν είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να περνάει στο παιχνίδι στο 50΄τους Μανουσάκη, Σαραμαντά και Μανούσο στις θέσεις των Ελευθεριάδη, Μαρτίνεθ και Ρόμανιτς αντίστοιχα. Αλλαγές είχαμε επίσης για τον ΠΑΣ και αργότερα στο ματς, όπου στον αγώνα πέρασαν οι Βύντρα, Μαζουλουξής και Βλαχομήτρος στη θέση του Καραμάνου.

Λίγα λεπτά χρειάστηκε ο Βλαχομήτρος για να βρει σε ένα ακόμη φιλικό δίχτυα και να στείλει ένα μήνυμα πως είναι και αυτός ΕΔΩ! Ο νεαρός σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, στο 76΄του αγώνα και έπειτα από σέντρα από τα αριστερά του Σαραμαντα, σκόραρε για το 1-2 της ομάδας του, πανηγυρίζοντάς το με όλη του την καρδιά!

Απίστευτη αντεπίθεση για τον ΠΑΣ, εκπληκτική κούρσα από τον Σαραμαντά, μοναδικό τελείωμα από τον Βλαχομήτρο!

Πολύ σημαντικό γκολ αυτό τόσο για την ομάδα της Λαμίας ενόψει πρεμιέρας με τον ΝΠΣ Βόλο, αλλά ακόμη πιο σημαντικό για την ψυχολογία του Βλαχομήτρου, ο οποίος επιβάλλεται φέτος να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν και να αποδείξει ότι δίκαια φοράει τη συγκεκριμένη φανέλα!

Λίγο πριν το γκολ του Βλαχομήτρου, είχε προηγηθεί μία καλή φάση για τους «πράσινους». Στο 73΄ο Βιγιαφάνιες, έκανε ωραία πάσα στον χώρο προς τον Χουάνκαρ, αυτός σέντραρε στη μικρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του Μαουρίσιο πέρασε λίγο άουτ.

Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός είχε απάντηση στο γκολ του Βλαχομήτρου και στο 86΄του αγώνα ο Μπουζούκης έκανε την τομική προσπάθεια, έπιασε εκπληκτικό πλασέ από δεξιά με αριστερό πόδι και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκόραρε ξανά, στο 87΄, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή! Φοβερή μπαλιά του Αιτόρ στον Χουανκάρ, ασίστ του Ισπανού στον Καρλίτος, ο οποίος από κοντά έκανε το 3-2.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός τελικά που χαμογέλασε στο τέλος παίρνοντας το τη νίκη με 3-2 σκορ!

Ο ΠΑΣ Λαμία σε ακόμη ένα παιχνίδι κόντρα σε ομάδα του Big-5 έδειξε εξαιρετική εικόνα, βρήκε δύο γκολ και δείχνει ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ για την πρεμιέρα με τον Βόλο!

Οι αρχικές ενδεκάδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Ξενόπουλος, Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντγκβιστ, Ρούμπεν, Αυτός, Σάρλια, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλη

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Saranov, Σκόνδρας, Καραμάνος, Adejo, Nunez, Romanic, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Martinez, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης

Διαβάστε επίσης

Back to top button