Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Τι ισχύει για τα γήπεδα στα ματς της 4ης φάσης

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα αναφορικά με τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 4ης φάσης της διοργάνωσης.

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα αναφορικά με τα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 4ης φάσης της διοργάνωσης.

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από τη σημερινή κλήρωση.

Συγκεκριμένα προέκυψαν εννέα ζευγάρια, ενώ πέντε πέρασαν χωρίς αγώνα (Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη). Οι αγώνες της Δ’ Φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 6/10 στις 16:00.

Αναλυτικά τα ζευγάρια: Παναχαϊκή-Αιγάλεω, Διαγόρας Ρόδου-ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός Αριδαίας, Προοδευτική-Ξάνθη, Νίκη Βόλου-Εργοτέλης, Κοζάνη-Άγιος Νικόλαος, ΑΟ Υπάτου-Τρίκαλα, Πανσερραϊκός-Ηρακλής, Λεβαδειακός-Καλαμάτα.

Παράλληλα, στο ξεκίνημα της κλήρωσης, με δήλωση του ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας έκανε ξεκάθαρα τα πράγματα αναφορικά με το τι προβλέπει η προκήρυξη αναφορικά με τα γήπεδα που μπορούν να χρησιμοποίησουν οι ομάδες.

«Τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες θα είναι προδιαγραφών Super League 2, σύμφωνα με την προκήρυξη και αν δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο στον Νομό, θα μπορέσει να χρησιμοποίησει γήπεδο από τους όμορους Νομούς» είπε ο Νίκας.

Πηγή: mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button