Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα με γκολ σε Ισπανία και Γαλλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Καλημέρα μπαίνουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σαββατοκύριακου με παιχνίδια παντού. Πολλά παιχνίδια ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα δύο αναμετρήσεις σήμερα για την Super League, στις 16:00 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης και στις 20:30 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” Άρης-Απόλλων Σμύρνης. Στην Serie A ξεχωρίζει το Τορίνο-Γιουβέντους στις 19:00 ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια είναι το Σαλερνιτανα-Τζένοα στις 16:00 και το Σασουόλο-Ίντερ στις 21:45.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Στην Ισπανία έχουμε το μεγάλο παιχνίδι στις 22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, με τις δυο ομάδες με προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και τον Κούμαν μετέωρο από τον πάγκο των Καταλανών. Στην Γαλλία και την Ligue 1 δύο παιχνίδια σήμερα στις 18:00 Μονπελιέ Στρασβούργο και στις 22:00 Νις-Μπρέστ.

Δύο επιλογές και σήμερα για την στήλη μας σε Γαλλία και Ισπανία. Στην Γαλλία θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στις 22:00 Νίς-Μπρέστ σε ένα παιχνίδι που προδιαθέτει για παιχνίδι με τα γκολ. Ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι και το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην LaLiga επίσης στις 22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button