Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ινιέστα: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα»

Και Τσάβι και Ινιέστα ενδέχεται να έχει ξανά η Μπαρτσελόνα στο άμεσο μέλλον, με τον πολύπειρο χαφ της Βίσελ Κόμπε να δηλώνει ανοιχτά πως ιδανικά θα ήθελε κι εκείνος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. #LaLiga #Barcelona #Xavi #Koeman #Spain #VisselKobe

Και Τσάβι και Ινιέστα ενδέχεται να έχει ξανά η Μπαρτσελόνα στο άμεσο μέλλον, με τον πολύπειρο χαφ της Βίσελ Κόμπε να δηλώνει ανοιχτά πως ιδανικά θα ήθελε κι εκείνος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Τη στιγμή που τα διάφορα σενάρια για την επόμενη μέρα στον πάγκο των Καταλανών μόλις απομακρυνθεί ο Κούμαν, οργιάζουν και περιλαμβάνουν το όνομα του Τσάβι, ο Αντρές Ινιέστα ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC πως θα ήθελε πολύ να βρεθεί ξανά στο «Καμπ Νόου».

Αν και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να προσφέρει στη Βίσελ Κόμπε τουλάχιστον μέχρι και το 2023, όσο ορίζει το συμβόλαιό του, σκέφτεται πως το ιδανικό θα ήταν μόλις τελειώσει με την «περιπέτειά» του στην Άπω Ανατολή, να κάνει ένα μεγάλο come-back.

«Αν με ρωτάτε, ναι, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ξέρω όταν θα προκύψει η στιγμή ποιοι άνθρωποι θα είναι στην ηγεσία και τι ακριβώς θα συμβαίνει. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα, αλλά εγώ θα ήθελα να επιστρέψω.

Προς το παρόν όσο το σώμα μου αντέχει, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι σημαντικό να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και να προσπαθήσω να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους με την Βίσελ Κόμπε. Πήραμε τους δύο πρώτους τίτλους στην ιστορία του κλαμπ και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Θέλουμε τώρα να προκριθούμε και στο Asian Champions League.

Μόλις ολοκληρώσω την καριέρα μου θέλω να πάρω το δίπλωμα της προπονητικής, αλλά δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσω. Ναι μεν θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο, όμως, δεν γνωρίζω ακόμα από ποιο ακριβώς πόστο θα ήθελα να είμαι στο άθλημα» είπε σε συνέντευξή του στο BBC.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button