Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ελπίζει για τετράδα η Λάτσιο!

Η Λάτσιο κέρδισε την Ουντινέζε με 2-0 κι ελπίζει ακόμη στην τετράδα…

SERIE A’-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ

ΛΑΤΣΙΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-0

Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Λάτσιο κέρδισε με 2-0 την Ουντινέζε και κράτησε επαφή με την τετράδα καθώς βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τη Μίλαν.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Λέιβα έβγαλε τη σέντρα, ο Καϊσέδο έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε, την μπάλα μόλις έξω, ενώ στο 14’ και πάλι ο Καϊσέδο απείλησε, με σουτ αυτή τη φορά το οποίο έδιωξε ο Μούσο. Στο 20’ η Ουντινέζε είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαντού και στο 21’ ο Ιμόμπιλε πέρασε κάθετα στον Καϊσέδο κι εκείνος με σουτ από αριστερά έκανε το 1-0. Και μάλιστα στο 24ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Σάντρο πέτυχε αυτογκόλ για το 2-0. Στο 31’ το σουτ του Ιμόμπιλε έξυσε το δοκάρι της Ουντινέζε, ενώ στο 45’ ο Λάρσεν έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Παρόλο. Στο ίδιο λεπτό η Λάτσιο σκόραρε με τον Ατσέρμπι αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Ιμόμπιλε στον Μούσο.

Στο 50’ η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι αλλά ο Στρακόσια είπε όχι στην εκτέλεση του Ντε Πολ και στο 73’ ο Μούσο έδιωξε το σουτ του Παρόλο ενώ στο 86’ το πλασέ του Λούλιτς πέρασε μόλις άουτ.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Πάτρικ, Λουίζ Φελίπε (83’ Γουάλας), Λέιβα (79’ Ζορδάο), Ρόμουλο, Παρόλο, Σάβιτς, Λούλιτς, Ιμόμπιλε, Καϊσέδο (68’ Μπαντέλι).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ζέγκελαρ, Λάρσεν, Μπαντού (58’ Τεόντορτσικ), Ντε Πολ (74’ Ντε Μαϊό), Σάντρο, Εκόνγκ, Βίλμοτ, Μαντραγκόρα, Λαζάνια, Ίνγκελσον (46′ Ντ’ Αλεσάντρο)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button