ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μίλησαν» τα πέναλτι στο «Παντελής Νικολαΐδης»

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague K19 ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Ιωνικό στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης». #slgrK19 #lamiafc #ionikosfc #ακαδημίες #season2021_2022 #slgrinterwetten

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SuperLeague K19 ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Ιωνικό στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης». #slgrK19 #lamiafc #ionikosfc #ακαδημίες #season2021_2022 #slgrinterwetten

Με πρωταγωνιστές να είναι τα πέναλτι… η ομάδα του Ιωνικού κέρδισε με 5-0 σκορ τον ΠΑΣ Λαμία για την 5η αγωνιστική της SuperLeague K19.

Αυτή ήταν η 3 ήττα στο πρωτάθλημα της Κ19 για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος έχει ηττηθεία από τον Βόλο με 1-0 και από τον Παναιτωλικό με 3-4 εντός έδρας. Ο μοναδικός βαθμός που έχει έως τώρα η ομάδα της Φθιώτιδας είναι από το 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Το ματς:

Στο σημερινό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να ανοίξουν το σκορ πριν λήξει το ημίχρονο. Στο 25΄έγινε το 1-0 για τον Ιωνικό ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 με τη Λαμία να προσπαθεί να αντιδράσει κυρίως από στημένες φάσεις, όμως να μην μπορεί να βρει την απάντηση στα δύο τέρματα των Αθηναίων.

Στην επανάληψη και στο 53΄είχαμε το πρώτο πέναλτι του αγώνα. Η ομάδα της Νίκαιας το κέρδισε και ευστόχησε για το 3-0. Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου άρχισε να πιέζει, έβγαλε ορισμένες καλές επιθέσεις όμως στο 64΄είχαμε και δεύτερη πέναλτι και πάλι για τους γηπεδούχους. Ούτε αυτή τη φορά αστόχησε ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού και λίγα λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα είχε ήδη «τελειώσει» το ματς με το 4-0 να είναι το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Σε 75 λεπτά αγώνα η Λαμία είχε κερδίσει 5 κόρνερ, από τα οποία δεν κατάφερε να βρει το γκολ που έψαχνε, το οποίο και θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ιωνικός είχε και πέμπτο γκολ για την άμυνα της Λαμίας και στο 83΄είχαμε το 5-0 για τους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο ΠΑΣ δέχθηκε κόκκινη κάρτα μένοντας με δέκα ποδοσφαιριστές. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή με τη Λαμία να γνωρίζει μία «βαριά» ήττα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Λαμία Κ19 υποδέχεται τον Άρη με το ματς να μην έχει οριστεί ακόμη…

Διαβάστε επίσης

Back to top button