Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Δεν παραιτείται με τίποτα ο Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να υποβάλει την παραίτησή του, μιας και ο ίδιος θεωρεί πως έχει την υποστήριξη του Τζουάν Λαπόρτα. #LaLiga #Barcelona #Koeman #Laporta

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να υποβάλει την παραίτησή του, μιας και ο ίδιος θεωρεί πως έχει την υποστήριξη του Τζουάν Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ατλέτικο με 2-0 και τον πρώην επιθετικό της Λουίς Σουάρες. Πλέον βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Παρά το γεγονός ότι στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ρόναντ Κούμαν θα έπρεπε να έχει μαζέψει τα πράγματα του εδώ κι αρκετό καιρό και να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα», ο ίδιος δεν φαίνεται ότι επηρεάζεται από τα Μέσα και τα όσα γράφονται γι’ αυτόν.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», ο Ολλανδός προπονητής, άφησε να εννοηθεί πως ο Λαπόρτα τον στηρίζει και του έχει δώσει νέα διορία. Μάλιστα, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι το «3 στα 3» στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, προκειμένου η Μπαρτσελόνα, να καλύψει το χαμένο έδαφος.

«Με κάλεσε ο Λαπόρτα χθες το βράδυ και μιλήσαμε. Τουλάχιστον υπάρχει επικοινωνία και σαφήνεια μεταξύ μας. Πρέπει να βάλουμε τα πιο σημαντικά από αυτά που είπαμε σήμερα. Έχει μια ξεκάθαρη σκέψη, αν και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο. Μετά την διακοπή όμως έχουμε τρία εντός έδρας ματς τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε.

Η αυτοπεποίθηση που έχει ο Λαπόρτα είναι πολύ σημαντική. Αυτό το δείχνει σε όλους και είναι κάτι που μας βοηθάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούμαν.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button