FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επστάιν: «Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα ελάχιστα… Ήταν ιστορική πρόκριση»

Ηταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Λαμία. Ο Γερμανός, Ντένις Επστάιν, μιλώντας στο αθλητικό ραδιόφωνο «Metropolis 95,5» σχολίασε την επική πρόκριση της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

«Ηταν μικρή νύχτα. Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα ελάχιστα. Ηταν ιστορική πρόκριση για την ομάδα. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Πώς εξηγεί την πρόκριση;

«Το ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στον Ολυμπιακό, σε δύο ματς κιόλας. Είχαμε πει ωστόσο από την αρχή ότι δεν θα μας περάσουν εύκολα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μας κέρδισε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δείχνει ότι το αξίζαμε, ότι ήταν δίκαιη η πρόκριση. Εντάξει, ήμασταν τυχεροί στον επαναληπτικό, αλλά περάσαμε. Αυτός είναι ο θεσμός του Κυπέλλου, το ωραίο στο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Γερμανού, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Οταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, περιμένεις ότι θα έρθει πέναλτι. Το είδαμε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν στο μεγαλύτερο σημείο του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι θα είχαμε τη μία ευκαιρία για να πετύχουμε γκολ. Χρειάστηκε σίγουρα και τύχη.

Εκτός από το πέναλτι, είχαν φάσεις, έκαναν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν κλασικές. Επαιξε φυσικά και σημαντικό ρόλο η παρουσία του Σαράνοφ. Είμαστε τυχεροί στη Λαμία, γιατί έχουμε τρεις ισάξιους τερματοφύλακες. Μπορούν να μας κρατήσουν».

Ποια είναι η προτίμηση του για τον ημιτελικό;

«Δεν είναι κάτι κρυφό, δεν είναι μυστικό ότι ως Λαμία θέλουμε τον Αστέρα Τρίπολης. Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλες ομάδες. Απολαμβάνουμε την πορεία μας. Το Κύπελλο είναι κάτι έξτρα για μας. Ο σημαντικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Φάνηκε βέβαια και η ποιότητα, την οποία έχουμε ως ρόστερ. Παίξαμε χωρίς έξι βασικούς κι όμως τα καταφέραμε…».

Τί πιθανότητες δίνει;

«Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Ολες οι ομάδες εδώ που φτάσαμε μπορούν να ελπίζουν. Ολοι έχουν τις πιθανότητες τους. Φυσικά και θέλω να το κατακτήσουμε, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο. Στον τελικό είναι όλα πιθανά», σημείωσε ο Επστάιν στο «Metropolis 95,5».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button