Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Επιτυχίες για τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΛΑΜΙΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου (pics)

«Σάρωσαν» οι αθλητές του ΠΑΣΠ Λεωνίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου. Δείτε τα αποτελέσματα και φωτογραφίες των αγώνων. #ΜαχητικάΑθλήματα #Παγκράτιο #ΠΑΣΠ_Λεωνίδας #Λαμία #AS_Iraklis_Pagration_Academy

«Σάρωσαν» οι αθλητές του ΠΑΣΠ Λεωνίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου. Δείτε τα αποτελέσματα και φωτογραφίες των αγώνων. #ΜαχητικάΑθλήματα #Παγκράτιο #ΠΑΣΠ_Λεωνίδας #Λαμία #AS_Iraklis_Pagration_Academy

Με μία βαλίτσα γεμάτη μετάλλια αλλά το κυριότερο σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, γύρισαν από την Αθήνα και το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου οι αθλητές του Λεωνίδα Λαμίας και του ΑΣ Ηρακλής Ακαδημία Παγκαρατίου.

Από τον νεαρό πρωταθλητή Γιάννη Κούτρα, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των εφήβων στα +81 κιλά, έως τους έμπειρους μαχητές Χρήστο Χουλιάρα (1ος στα +105 κιλά), Χρήστο Κεφαλά (1ος -105 κιλά) και Θανάση Αλεξίου (1ος στον πλήρη Αγών και δευτεραθλητή στο αγώνισμα κάτω Παγκράτιο).

Οι επιτυχίες αυτές προήλθαν μέσα από σκλήρή δουλειά και προπόνηση την εποχή του Covid19, που δυσκόλεψε και δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειες των αθλητών των μαχητικών αγωνισμάτων και όχι μόνο…

Πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής είναι ο δάσκαλος Παγκρατίου και καθηγητής Φυσικής Κατάστασης Ευάγγελος Κούτρας, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια και του σπουδαστή της Εθνικής σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α Νίκου Αλεξίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΣΠ Λεωνίδα, κ. Μαλιάγκα Αθανάσιου:

Συμμετείχε στο 25o πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου o ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

Δύο ημέρες σε ένα πρωτάθλημα χτυπημένο από την πίεση που έφερε στα σωματεία ο Covid με ελάχιστη προετοιμασία πολύ τρέλα πολύ χαμόγελο και κυρίως με ψυχή πήγαμε να αγωνιστούμε ! Τα αποτελέσματα των δυο ημερών έχουν ως εξής :

1η ημέρα : Γιάννης Κούτρας πρωταθλητής Ελλαδος στους εφήβους 15-17 ετών στα +81 κιλά με τον Λεωνίδα Λαμίας!

2η ημέρα : Χρηστος Χουλιαρας πρωταθλητής Ελλάδος στους άνδρες στα +105 κιλά με τον Λεωνίδα Λαμίας!
Χρήστος Κεφάλας πρωταθλητής Ελλάδος στον Αγών στα – 105 κιλά , δευτεραθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα κάτω παγκράτιο στα – 105 κιλά και τριταθλητής Ελλάδος στο αγώνισμα αγών ημιεπαφής στα – 105 κιλά με τον A.S. Iraklis Pagration Academy !!

Θανάσης Αλεξίου πρωταθλητής στον πλήρη Αγών και δευτεραθλητής στο αγώνισμα κάτω Παγκράτιο στο 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αστυνομικών με τον A.S. Iraklis Pagration Academy!

Το προπονητικό δίδυμο που έφερε αυτές τις επιτυχίες αποτελούνταν από τον Καθηγητή φυσικής Αγωγής κ Κούτρα Ευάγγελο και τον Αλεξίου Νίκο σπουδαστή της Εθνικής σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α.

Με εκτίμηση για τον ΠΑΣΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Μαλιάγκας Αθανάσιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button