Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α΄Φθιώτιδας: Η «μάχη» των πρώτων σκόρερ καλά κρατεί!

Από τους 4 ποδοσφαιριστές των χατ τρικ... σε αυτούς που χρειάστηκε 2 αγωνιστικές για να φτάσουν τα τρία γκολ! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #σκόρερς #ομάδες #ποδοσφαιριστές #LamiaSports

Από τους 4 ποδοσφαιριστές των χατ τρικ… σε αυτούς που χρειάστηκε 2 αγωνιστικές για να φτάσουν τα τρία γκολ! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #σκόρερς #ομάδες #ποδοσφαιριστές #LamiaSports

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και δύο σαββατοκύριακα το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Ομάδες φαβορί ξεκίνησαν με «γκέλες», εκπλήξεις και φαβορί τα οποία ήδη έχουν το απόλυτο.

Τι γίνεται όμως με τον πίνακα των σκόρερ;

Αυτή τη στιγμή και μετά από δύο αγωνιστικές έχουμε 4 ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να πετύχουν χατ-τρικ.

Ο Χρήστος Βαρυπάτης (ΑΟ Στυλίδας) πέτυχε το χατ-τρικ του στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ο.Φ Ηράκλειας.

Ο Γιώργος Καυκιάς (Ολυμπιακός Λαμίας), επίσης στην πρώτη αγωνιστική σκόραρε τρία τέρματα απέναντι στον Ευρυτανικό.

Επίσης, ο Γιάννης Μπλάνης (Νίκη Αγ. Παρασκευής) «μάτωσε» τρεις φορές τα δίχτυα της Προοδευτικής Λάρυμνας τρεις φορές στην πρεμιέρα της Α΄Φθιώτιδας.

Από την άλλη, ο Αχιλλέας Νασιακόπουλος σκόραρε τρία γκολ στην 2η αγωνιστική και στην εκτός έδρας νίκη του Αστέρα Σταυρού επί του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου.

Επιπλέον τώρα, έχουμε τον Ορέστη Φίκου (ΑΟ Στυλίδας) με 3 γκολ σε 2 αγωνιστικές, τον Γιάννη Μαλέρδο του Οπούντιου Μαρτίνου με επίσης τρία τέρματα σε 2 αγωνιστικές. Επίσης έχουμε τον Ορέστη Τσιγκόλη τον αρχηγό της ΑΕ Καλυβίων με τρία τέρματα ενώ η λίστα ολοκληρώνεται με τον Σπύρο Τσοπανέλη της Μαλεσίνας, ο οποίος έχει πανηγυρίσει έως τώρα και αυτός τρία γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές!

https://www.lamiasports.com/2021/10/05/a-fthiotidas-psifiste-ton-mvp-tis-2is-agonistikis/

Διαβάστε επίσης

Back to top button