Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκος Τσουμάνης: “Σοκ και ερωτηματικά” στον διεθνή Τύπο για τον θάνατό του (pics)

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη. Τι αναφέρει ο διεθνής Τύπος. #Τσουμάνης #θάνατος #Θεσσαλονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η είδηση του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη. Τι αναφέρει ο διεθνής Τύπος.

Τον γύρο της Ευρώπης έχει κάνει η είδηση του θανάτου του άλλοτε αμυντικού του Άρη, Νίκου Τσουμάνη.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός εντός του αυτοκινήτου με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θάνατός του προήλθε από τη χρήση λουριών μία χρήσης (tie wrap).

«Τρομακτικά νέα έρχονται από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να υποψιάζεται δολοφονία», αναφέρει η ρουμανική εφημερίδα «Gazeta Sporturilor».

«Νεκρός ο πρώην παίκτης Εθνικής Ελλάδας, Νίκος Τσουμάνης με δεμένα χέρια στο αυτοκίνητο του», αναφέρει η βοσνιακή ιστοσελίδα, «klix.ba» που στο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι «οι πρώτες πληροφορίες από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία και είναι ιδιαίτερα ύποπτο για την αστυνομία που τον βρήκε νεκρό με δεμένα τα χέρια».

«Νεκρός ποδοσφαιριστής μέσα σε αυτοκίνητο», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της στην πορτογαλική «A Bola».

Στο ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα αναφέρεται ότι «οι ιατροδικαστικές αναφορές δείχνουν πως ο παίκτης δολοφονήθηκε μέσω στραγγαλισμού με ζώνη».

«Φρικτός θάνατος για τον Νίκο Τσουμάνη», αναφέρει από την πλευρά της η ιταλική ιστοσελίδα, Sportal.it που υπογραμμίζει ότι «Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο 31χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε».

Στο θέμα του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη αναφέρεται σε εκτενέστατο ρεπορτάζ και η Daily Mail επισημαίνοντας στο ρεπορτάζ πως υπάρχει «αστυνομική έρευνα για την υπόνοια της δολοφονίας του πρώην διεθνή με την U21 που βρέθηκε με δεμένα χέρια και μία ζώνη στον λαιμό».

«Νεκρός ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσουμάνης που βρέθηκε με τα χέρια δεμένα στην πλάτη και μία ζώνη στον λαιμό», αναφέρει στο ρεπορτάζ του το «rmcsport» σημειώνοντας πως «η αστυνομία ερευνά αν υπάρχει δολοφονική ενέργεια».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button