Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Πήρε 10άρι – Μεταγραφικό «μπαμ» με τον Αντονί Νοκέρτ! (vid)

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Βόλος. #slgr #volosnfc #AnthonyKnockaert #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Βόλος. Η θεσσαλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τη Φούλαμ για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού Αντονί Νοκέρτ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει παραστάσεις υψηλού επιπέδου στην καριέρα του, ενώ πριν από δύο χρόνια η Φούλαμ ξόδεψε 12 εκατομμύρια ευρώ (!) για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Μπράιτον.

Την περασμένη σεζόν ο Νοκέρτ είχε 7 συμμετοχές με την Φούλαμ, ενώ την περίοδο 2020-21 έπαιξε στη Νότιγχαμ Φόρεστ γράφοντας συνολικά στο κοντέρ 38 παιχνίδια, 3 γκολ και 3 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και προϊόντος του χρόνου έπαιξε σε Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής που κουβαλά στο βιογραφικό του και διεθνείς συμμετοχές με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες των «τρικολόρ» αναμένεται το Σάββατο (10/9) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Νοκέρτ διαθέτει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως «δεκάρι» όσο και στα άκρα της επίθεσης και αποτελεί ισχυρή προσθήκη στο ρόστερ του Βόλου.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button