FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έπεσε» μαχόμενος! / Τραγική διαιτησία του Κομίνη!

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό, στο ΔΑΚ Λαμίας.

Η τραγική διαιτησία του Γιώργου Κομίνη και τα τραγικά λάθη των βοηθών του στέρησαν από τη Λαμία, να διεκδικήσει τουλάχιστον μία ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό.

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία από τον Ολυμπιακό, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή του τον Τάσο Καραμάνου και τον σκόρερ Ζαν Λυκ Ασούμπρε.

Καμαρά, Φορτούνης και Χασάν τα γκολ για την φιλοξενούμενη ομάδα…

Το ματς: 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή του παιχνιδιού,, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα του ΠΑΣ.

Η ομάδα της Λαμίας, προσπαθούσε κυρίως από τα δεξιά να αναπτυχθεί, με τον Ασίγκμπα και τον Καραμάνο να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία στο 17΄όταν ο Μπεχαράνο έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Ασούμπρε, ο οποίος την υποδέχθηκε άψογα, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο εξωτερικό δίχτυ του Λοντίγκιν.

Κι΄άλλη μεγάλη ευκαιρία για τη γηπεδούχο ομάδα, όταν ο Δημούτσος είδε ωραία την κίνηση του Μπαράλες, του έβγαλε την κάθετη αλλά ο Αργεντινός προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Λοντίγκιν, με τη μπάλα να περνάει εκτός.

Παρόλο αυτά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 35΄ο Ποντένσε έστρωσε τη μπάλα στον Καμαρά και αυτός με πλασέ εντός της περιοχής έκανε το 0-1.

Δυστυχώς το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τη Λαμία να προσπαθεί να αντιδράσει, χωρίς να σημειώσει κάποια φάση…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να χάνει μία τεράστια ευκαιρία, όταν ο Βάντερσον, ο Μπαράλες πήδηξε για κεφαλιά αλλά δεν βρήκε τη μπάλα με τον διαιτητή να σταματά τη φάση για οφ-σάιντ.

Ο Ασίγκμπα στο 47΄σέντραρε από τα δεξιά, ο Καραμάνος έπιασε την πρώτη κεφαλιά ο Μπαράλες τον ακολούθησε αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε…

Στο 58΄ο Μπαράλες έφυγε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Λοντίγκιν, ο Αργεντινός τσίμπησε τη μπάλα αλλά ο Ρώσος τερματοφύλακας τον ανατρέπει εντός της περιοχής. Παρόλο αυτά, ο Κομίνης σε μία ακόμη φάση παίρνει λάθος απόφαση και δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ότι του στέρησε ο Κομίνης στο 58΄το πέτυχε ο Ασούμπρε στο 66΄όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λοντίγκιν, ο Ιβοριανός άσος έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Εκπληκτική φάση για την ομάδα της Λαμίας, η οποία συνεργάστηκε πολύ ωραία και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ…

Δυστυχώς όμως στο 68΄ο Κομίνη, συνεχίζοντας την «καταπληκτική» του διαιτησία έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μελίσσα αλλά και την ευκαιρία στον Φορτούνη να κάνει το 1-2…

Η διαιτησία του Κομίνη σήμερα, απλά ήταν απίστευτα τραγική, έδινε συνεχώς φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων, αντιθέτως για να πάρει φάουλ η Λαμία έπρεπε πραγματικά να «ματώσει».

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 84΄ο Χασάν έκανε με προβολή το 1-3 έπειτα από σέντρα του Ζιλ Ντίας από τα δεξιά…

Το σκορ αλλά και η απόγνωση για τη διαιτησία του Κομίνη παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Δημούτσος, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα

Αναπληρωματικοί: Κατσικάς, Καρυπίδης, Ρόμανιτς, Τομάς, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Μπουλούλης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μεριά, Τσιμίκας, Σολδάνο, Ντίας, Ποντένσε, Σισέ

Αναπληρωματικοί: Σα, Νάτχο, Γκερέρο, Μασούρας, Χασάν, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button