Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

CBS Sports: «Εντυπωσίασε τους σκάουτερ του Κλοπ ο Αγκιμπού Καμαρά»!

Το CBS Sports αποκαλύπτει πως σκάουτερ της Λίβερπουλ βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για χάρη του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος τους εντυπωσίασε! #slgr #olympiacosfc #AgibouCamara #Liverpool #CBS_Sports

Το CBS Sports αποκαλύπτει πως σκάουτερ της Λίβερπουλ βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για χάρη του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος τους εντυπωσίασε!

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως «ο Καμαρά τράβηξε πρώτη φορά τα βλέμματα των σκάουτερ της Λίβερπουλ στον αγώνα του Europa League με τη Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια τον τσέκαραν και στην αναμέτρηση της Super League με τον Παναθηναϊκό.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ θα κάνουν πιο συχνά ταξίδια στην Αθήνα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αξιολογούν την καταλληλότητα του 20χρονου και εκτιμούν εάν θα μπορούσε να κάνει τη μετάβασηαπό την Ελλάδα στην Premier League»!

Το CBS Sports, εξάλλου, επικαλούμενο πηγές κοντά στον Ολυμπιακό, σημειώνει πως επιβεβαιώνεται ότι η Λίβερπουλ έχει στη λίστα παρακολούθησής της τον Αγκιμπού Καμαρά και ότι σκοπεύει να συνεχίσει την… παρακολούθηση!

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button