Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σουπερλιγκάτος μεγαλομέτοχος στα θρανία (!) για το προπονητικό δίπλωμα!

Όλοι κρύβουμε έναν προπονητή μέσα μας. Σωστά; Σωστά.

Συμβαίνει κι αυτό στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ.

Ρεπορτάζ: Κώστας Πλιάτσικας / SDNA

Όλοι κρύβουμε έναν προπονητή μέσα μας. Σωστά; Σωστά.

Σε οπαδούς, δημοσιογράφους, μάνατζερ, ποδοσφαιριστές, ακόμα και στα αφεντικά των ομάδων, κυλάει στις ποδοσφαιρικές φλέβες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) το «μικρόβιο» της προπονητικής και ο κάθε ένας το… βγάζει προς τα έξω με τον τρόπο του.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, μεγαλομέτοχος σουπερλιγκάτης ΠΑΕ σκέφτεται να να το πάει ένα βήμα πιο μπροστά και να περάσει – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA  – από τη θεωρία στην πράξη!

Τι σημαίνει αυτό;

Όχι το μεγάλο αφεντικό δεν σχεδιάζει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του (κάτι που εύκολα μπορεί να συμβεί) αλλά στα θρανία παρακαλώ για την παρακολούθηση των απαραίτων σεμιναριών για την κατοχή διπλώματος προπονητή.

To«UEFA C» είναι το πρώτο χαρτί που θα τον βάλει (και) στα μονοπάτια της προπονητικής, έτσι και οι σοβαρές σκέψεις των τελευταίων ημερών γίνουν πράξη κι έπεται συνέχεια.

Και κάτι τελευταίο: το check in του μεγαλομετόχου στο πρώτο σεμινάριο προπονητικής, δεν είναι απαραίτητο να γίνει εντός του ελληνικού ποδοσφαιρικού χάρτη.

Ανάλογα σεμινάρια γίνονται (και) εκτός Ελλάδας κι έτσι αποφεύγει κανείς την (ενοχλητική) δημοσιότητα που αναπόφευκτα θα κάνει…βούκινο τον προπονητή που κρύβει μέσα του!

Διαβάστε επίσης

Back to top button