Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δόξα Δράμας: Παίκτες αρνήθηκαν να αγωνιστούν στο φιλικό με την Κοζάνη

Δύσκολες καταστάσεις βιώνει η Δόξα Δράμας, με τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη να παραδέχεται ότι ορισμένοι παίκτες δεν ήθελαν να αγωνιστούν στο φιλικό με την Κοζάνη. #slgr2 #ΔόξαΔράμας #ομάδα #ποδοσφαιριστές

Δύσκολες καταστάσεις βιώνει η Δόξα Δράμας, με τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη να παραδέχεται ότι ορισμένοι παίκτες δεν ήθελαν να αγωνιστούν στο φιλικό με την Κοζάνη.

Οι “μαυραετοί” δεν θα αγωνιστούν όπως όλα δείχνουν στη νέα Superleague 2 και μετά το χθεσινό φιλικό με την Κοζάνη όπου ηττήθηκαν με 1-0, ο Μάκης Κατσαβάκης περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, εν αναμονή των εξελίξεων.

«Είναι μια ταλαιπωρία χωρίς προηγούμενο, με διαρκή πισωγυρίσματα. Υπάρχει αναστάτωση, προσπαθούμε να βρούμε σύντομα την ηρεμία μας. Με αγωνία περιμένουμε τις αποφάσεις όλοι στην ομάδα. Τα προβλήματα μας αποσυντονίζουν. Με αυτές τις συνθήκες και τα δεδομένα αβεβαιότητας και ανασφάλειας, ήταν καλή η προσπάθεια με ισχυρό αντίπαλο, μας ικανοποιεί η εικόνα. Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να παίξουν και άλλοι επηρεάστηκαν. Μπορούσαμε να κερδίσουμε ακόμα ένα πέναλτι στο 0-0 και όπως έχουμε πει ξανά δε στεκόμαστε στα αποτελέσματα των φιλικών», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button