ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση την Πέμπτη (14/10) με 10 ομάδες της Super League 1, αλλά ακόμα χωρίς τηλεοπτική «στέγη»

Δεν έχει βρεθεί ακόμα τηλεοπτικός πάροχος για το Κύπελλο Ελλάδας. Την Πέμπτη (14/10) η κλήρωση με ομάδες της Super League 1 η κλήρωση της 5ης φάσης. #ΚύπελλοΕλλάδος #ομάδες #κλήρωση #slgr #lamiafc #αντίπαλοι #τηλεοπτική_στέγη

Δεν έχει βρεθεί ακόμα τηλεοπτικός πάροχος για το Κύπελλο Ελλάδας. Την Πέμπτη (14/10) η κλήρωση με ομάδες της Super League 1 η κλήρωση της 5ης φάσης.

H ΕΠΟ έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα προκύψουν τα ζευγάρια για την 5η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας. Παραμένει τηλεοπτικά «άστεγος» ο θεσμός!

Την προσεχή Πέμπτη (14/10-11.30) στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 5η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας και θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας.

Το live streaming των κληρώσεων είναι και η μοναδική εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής από το θεσμό, αφού ακόμα δεν έχει βρει τηλεοπτική «στέγη».

Η ΕΠΟ κήρυξε νέο διαγωνισμό αφού ο πρώτος βγήκε «άγονος». Η αρχική αισιοδοξία οτι θα βρεθεί άμεσα τηλεοπτικός πάροχος, αφού έκλεισαν οι εκκρεμότητες με τα τηλεοπτικά της Super League 1, δεν επιβεβαιώθηκε!

Στην επόμενη φάση συμμετέχουν πλέον και ομάδες της Super League 1 και συγκεκριμένα οι Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ιωνικός και Ατρόμητος.

Άλλες 9 ομάδες από τη Super League 2. Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Tρίκαλα, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα και Κηφισιά, και πέντε ομάδες από χαμηλότερες κατηγορίες (Παναχαϊκή, Αγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Αχέρων Καναλακίου, Λευκίμη).

Και σε αυτή τη φάση (τελευταία) τα παιχνίδια είναι μονά. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button