ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξένοι στην ταυτότητα, αλλά «δικά» μας παιδιά που «ριζώνουν» στα μέρη μας (vids)

Ο Αντέτζο συμπλήρωσε 3 σεζόν στη Λαμία, ο Ναμπί 2,5 στον ΟΦΗ, ο Γκάλο 2 στον Ατρόμητο και όλα δείχνουν πως θα φορούν και του χρόνου την ίδια φανέλα

Ο Αντέτζο συμπλήρωσε 3 σεζόν στη Λαμία, ο Ναμπί 2,5 στον ΟΦΗ, ο Γκάλο 2 στον Ατρόμητο και όλα δείχνουν πως θα φορούν και του χρόνου την ίδια φανέλα

Στην μπάλα, όσο και επαγγελματική και να γίνει, «μετράει» και το συναίσθημα. Το «δέσιμο» μεταξύ ομάδας και παίκτη, κάτι που είναι σημαντικό και με τη δέουσα βαρύτητα, κυρίως όταν πρόκειται για ξένους ποδοσφαιριστές.

Στην προκειμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με 3 που έχουν «ριζώσει» στη χώρα μας και εσχάτως σε συγκεκριμένες ομάδες και σύντομα θα μπορούν να βγουν στην αγορά ως free agents. Ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να έχουμε (άμεσα) ανακοινώσεις για την παραμονής τους.

Ξεκινάμε από την Κρήτη και το Ηράκλειο. Ο Αντίλ Ναμπί ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν στον ΟΦΗ, καθώς τον Οκτώβριο υπέστη ρήξη χιαστών και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά. Ετσι θα ολοκληρώσει τη χρονιά με 5 ματς και 1 ασίστ. Στην ομάδα πήγε τον Γενάρη τον Γενάρη του 2019 και ήταν ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ στο μπαράζ με τον Πλατανιά, που την κράτησε πριν από 2 σεζόν στην κατηγορία. Με γνώμονα την αξία του και σε συνάρτηση του ότι στο «Γεντί Κουλέ» αναγνωρίζουν την προσφορά του και θέλουν να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη περίοδο της καριέρας του, όλα δείχνουν ανανέωση.

Επόμενος σταθμός, Περιστέρι. Ο Ροντρίγκο Γκάλο θα ολοκληρώσει σε μερικές ημέρες την 7η σεζόν της εν Ελλάδι καριέρας του και την 2η του στον Ατρόμητο. Με 30 συμμετοχές, 3 ασίστ και… πόδι διαβήτη, ο Πορτογάλος δεξιός μπακ χαρακτηρίζεται, και σωστά, ως ένας από τους πλέον σταθερούς παίκτες της Super League. Στα 35 του προβάλει άκρως αξιόπιστος και το ενδεχόμενο παραμονής του στα Δυτικά Προάστια είναι το πιο πιθανό.

Βορειότερα, στη Λαμία, ο Ντανιέλ Αντέτζο ήταν εκ των κορυφαίων της στην ξέφρενη κούρσα της προς τη σωτηρία. Με 30 εμφανίσεις και 1 γκολ, ο Νιγηριανός έκανε ίσως την καλύτερή του σεζόν στην Ελλάδα, όπου τον έχουμε δει αθροιστικά για 5 αγωνιστικές περιόδους, εκ των οποίων οι 3 ήταν στο ΔΑΚ. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αλλάξει φανέλα.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button