Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα με το δεξί για την ΑΕ Εχιναίων με νίκη στη Μεγάλη Βρύση! (φωτορεπορτάζ+βίντεο)

Δεύτερη ημέρα για την 1η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας και το παιχνίδι που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα στον 3ο τρίτο όμιλο ήταν το Θύελλα Μεγάλης Βρύσης - ΑΕ Εχιναίων. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #πρεμιέρα #ΘύελλαΜεγάληςΒρύσης #ΑΕ_Εχιναίων #φωτορεπορτάζ #LamiaSports

Δεύτερη ημέρα για την 1η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας και το παιχνίδι που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα στον 3ο τρίτο όμιλο ήταν το Θύελλα Μεγάλης Βρύσης – ΑΕ Εχιναίων. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #πρεμιέρα #ΘύελλαΜεγάληςΒρύσης #ΑΕ_Εχιναίων #φωτορεπορτάζ #LamiaSports

Πρεμιέρα για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης και την ΑΕ Εχιναίων στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στο γήπεδο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης».

Με πρωταγωνιστή τον Γ. Πολύμερο τώρα, η ΑΕ Εχιναίων πήρε τη νίκη με 0-3 σκορ, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να έχει δύο ασίστ και ένα γκολ στο παιχνίδι και γενικά ήταν ο καλύτερος του γηπέδου μαζί με τον νεαρό τερματοφύλακα της Θύελλας, Μάριο Τασούλη.

Το ματς δυστυχώς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Ένωσης, Κώστα Ιμπραχίμι, ο οποίος σε μία φάση επίθεσης των φιλοξενούμενων, γύρισε το γόνατό του και αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ, την άμεση ανταπόκριση των ανθρώπων της Θύελλας, οι οποίοι παρήχαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας, μεταφέροντας τον Ιμπραχίμι με φορείο εκτός γηπέδου, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γ.Ν Λαμίας.

Το LamiaSports εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Κώστα Ιμπραχίμι!

Στο παιχνίδι τώρα, η ομάδα του Γιάννη Περιβολιώτη κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Θύελλας προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου, ενώ νωρίτερα οι προσπάθειές τους σταμάτησαν πάνω στον πιτσιρικά τερματοφύλακα της Μεγάλης Βρύσης.

Το 0-1 έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου, όπου ο Αργύρης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Γ. Πολύμερο, αυτός εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασυννενοησία της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ έκανε άνοιξε το σκορ.

Έτσι όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο… άρχισε και το δεύτερο.

Η αλλαγή του Περιβολιώτη, ο Α. Σερέτης, λίγα λεπτά αφότου πέρασε στο γήπεδο σκόραρε έπειτα από ωραία πάσα του Πολύμερο, κάνοντας το 0-2. Το τελικό σκορ, έγραψε ο Σ. Σχουλής, με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πολύμερου από τα αριστερά.

Ευκαιρίες για γκολ είχε και η ομάδα του Νίκου Τσίγκα, με τον Ασπιώτη να προσπαθεί να μειώσει το σκορ σε δύο περιπτώσεις, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία των παικτών της Θύελλας χάθηκε προς το τέλος του αγώνα. Η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης κέρδισε πέναλτι για χέρι μετά απο αντικανονική παράβαση αμυντικού (χέρι μέσα στην περιοχή). Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Χ. Λεπίδας, όμως το δοκάρι σταμάτησε το δυνατό σουτ του έμπειρου μέσου.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο «Αλέξανδρος Παπαθανάσης» και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button