Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Τα_παράξενα_του_τοπικού: Παρακολούθηση αγώνα… από γερανό! (pics)

Το να βλέπουμε έναν κάμερα μαν να βιντεοσκοπεί αγώνα ποδοσφαίρου ανεβασμένος σε έναν γερανό... είναι κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει. Το να βλέπεις γερανό όμως σε αγώνα τοπικό ποδοσφαίρου ήταν κάτι που είδαμε (τουλάχιστον εμείς) για πρώτη φορά! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΟΦ_Ηράκλειας #ΔάφνηΛιβανατών #αγώνας #τα_παράξενα_του_τοπικού

Το να βλέπουμε έναν κάμερα μαν να βιντεοσκοπεί αγώνα ποδοσφαίρου ανεβασμένος σε έναν γερανό… είναι κάτι το οποίο έχουμε συνηθίσει. Το να βλέπεις γερανό όμως σε αγώνα τοπικό ποδοσφαίρου ήταν κάτι που είδαμε (τουλάχιστον εμείς) για πρώτη φορά! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΟΦ_Ηράκλειας #ΔάφνηΛιβανατών #αγώνας #τα_παράξενα_του_τοπικού

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν ορισμένοι φίλοι της Α΄Φθιώτιδας, για να παρακολουθήσουν τον χθεσινό αγώνα του Ο.Φ Ηράκλειας με τη Δάφνη Λιβανατών. Βλέπετε τα γήπεδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών δεν διαθέτουν στην πλειοψηφία τους κερκίδες έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος που το επιθυμεί να παρακολουθεί τους εκάστωτε αγώνες.

Και τι έκαναν οι φίλοι χθες; Είτε τον βρήκαν εκεί είτε τον έφερε ένας εξ΄αυτών, έναν γερανό, στον οποίο και ανέβηκαν για να έχουν καλύτερη θέαση. Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν σήκωναν και την προέκταση του γερανού έτσι ώστε να μπουν στο κουβούκλιο που έχει… αλλά και πάλι έβλεπαν καλύτερα από τους περισσότερους από εμάς που είμασταν στα χαμηλά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όλα γράφτηκαν πάντα με αρκετή δόση χιούμουρ και προς Θεού δεν θέλουμε να προσβάλλουμε ή να κοροϊδέψουμε κανέναν. Αντιθέτως χαιρόμαστε για την επιστροφή του κόσμου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button