ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το “mini break” ευνόησε τη Λαμία και τους τραυματίες της!

Επιστροφές τραυματιών και όχι μόνο για τον ΠΑΣ Λαμία μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. #slgr #lamiafc #επιστροφές #season2021_2022 #slgrinterwetten

Επιστροφές τραυματιών και όχι μόνο για τον ΠΑΣ Λαμία μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. #slgr #lamiafc #επιστροφές #season2021_2022 #slgrinterwetten

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έφυγε για το break των εθνικών ομάδων η Λαμία αφού κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό με σκορ 1-2.

Το mini break αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον ΠΑΣ και τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Έλληνας προπονητής πριν την διακοπή είχε αρκετούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές εκτός.

Τώρα όμως και μετά από μια εβδομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι τραυματίες θα αρχίσουν να επιστρέφουν και να τίθενται ξανά στη διάθεση του Γρηγορίου.

Οι τραυματισμοί! 

Πέρασε πολλά η Λαμία με τραυματισμούς από την εκκίνηση της Super League 1. Την πρώτη αγωνιστική χτύπησε ο Τζανετόπουλος και τελικά ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά φαινόταν.

Ωστόσο, πλέον ανεβάζει στροφές και θα δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Το ίδιο ισχύει και για τους Γκέντσογλου και Τζανδάρη. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από θλάσεις.

Στη Νίκαια επέστρεψε ο Σκόνδρας, αλλά δεν ήταν έτοιμος να δώσει λύσεις, ενώ κάπως έτσι είχαν τα πράγματα και για τον Μπεχαράνο. Η επιστροφή του Βολιβιανού είναι κομβική. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πόσο σημαντικός είναι για τη Λαμία. Στους τραυματίες που έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής είναι και ο Ελευθεριάδης.

Τέλος, η διακοπή βοήθησε και σε κάτι ακόμα σημαντικό. Οι Γκόλεμιτς και Αραμπούλι, μπορεί να έχουν αρχίσει ήδη να παίζουν, αλλά ήταν ανέτοιμοι. Φαινόταν αυτό και στα παιχνίδια. Βήμα βήμα, όμως, βρίσκουν τα πατήματά τους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button