Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Μίλαν έβαλε γραφείο ντέτεκτιβ να παρακολουθεί δημοσιογράφους

Αποκαλύψεις για τις πρακτικές της πρώην διοίκησης…

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως η πρώην διοίκηση της Μίλαν, φέρεται να είχε αναθέσει σε γραφείο ντέτεκτιβ να παρακολουθεί δημοσιογράφους προκειμένου να μαθαίνει από πού βρίσκουν πληροφορίες που αφορούσαν στη διοίκηση του Κινέζου Γιονγκχόνγκ Λι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νυν διοίκηση της Μίλαν έλαβε ένα χαρτί που προερχόταν από γραφείο ντετέκτιβ και αφορούσε σε οφειλή της Μίλαν, ύψους 8.000 ευρώ.

Στο στόχαστρο της προηγούμενης διοίκησης βρίσκονταν τέσσερις δημοσιογράφοι και αυτούς παρακολουθούσαν. Πρόκειται για τους Ενρίκο Κουρό και Λούκα Πάνι της La Repubblica, τον Κάρλο Φέστα από το Sole 24 Ore και τον Τόμπια Ντι Στέφανο από το Libero.

Για τις παρακολουθήσεις επιστρατεύθηκαν τέσσερις ντέτεκτιβ και δυο αυτοκίνητα, ενώ, όπως σημειώνει η La Repubblica, οι παρακολουθήσεις έγιναν από τον Φεβρουάριο του 2018 έως τον Μάρτιο του ίδιου έτους, για δυο εβδομάδες.

Η προηγούμενη διοίκηση της Μίλαν είχε ψάξει κινητά τηλέφωνο και ηλεκτρονικές συσκευές ανθρώπων που συμμετείχαν στη διοίκηση, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τέσσερις εργαζόμενους στην ομάδα. Και όλα αυτά για να μάθει αν κάποιος μέσα από τον σύλλογο διέρρεε πληροφορίες στον Τύπο. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο, να προσλάβει και εταιρία για να ψάξει τα γραφεία του συλλόγου για κρυφές κάμερες ή κρυμμένα συστήματα παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button