ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

#Football_Talk: Μία βραδιά γεμάτη ποδόσφαιρο… και ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Tην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο “Football Talk” παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής ο αθλητικός δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος στη κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Σαμαράς.

Το βίβλιο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου προλόγισαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Φώσκολος, ο παρατηρητής διαιτησίας Super League και παλαίμαχος φθιωτός διαιτητής Γιάννης Σπυρόπουλος και ο ποδοσφαιρστής του ΠΑΣ Λαμία Βασίλης Πλιάτσικας, με τον δημοσιογράφο του STAR Κεντρικής Ελλάδας Γιώργο Καραγιάννη να συντονίζει την παρουσίαση.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος  ενώ το παρόν έδωσαν, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Στασινός, Αμαλία Πόντίκα, Δημήτρης Κυρίτσης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία Νίκος Τσιλαλής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος ΕΠΣ Φθιώτιδας Μιχάλης Κορδολέμης, και αντιπροσωπεία της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΣΕ Μπούκαλη.

Από πλευράς ΠΑΣ Λαμία το παρόν έδωσαν η υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Παλιαλέξη και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο Νίκος Σόμογλου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Κ-19 καθώς επίσης και ο προπονητής της Κ-17 Δημήτρης Σταυρογιάννης.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν επίσης αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αθλητές και παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων της Φθιώτιδας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και απλοί φίλοι του αθλήματος.

Πριν την ομιλία του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, βραβεύσεις προς το πρόσωπό του πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κΣυμεών ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αν η Λαμία καταφέρει να κατακτήσει μελλοντικά το πρωτάθλημα, οι καμπάνες όλων των ναών θα χτυπούν χαρμόσυνα. ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσιλαλής.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

πηγή: Lamiara.gr / Nίκος Μώκος

Διαβάστε επίσης

Back to top button