Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει για Ολιβέιρα

Μέχρι το τέλος του μήνα θέλουν στην ΑΕΚ να τελειώσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα.

Μέχρι το τέλος του μήνα θέλουν στην ΑΕΚ να τελειώσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα.

Δύο σοβαρές ανοιχτές υποθέσεις έχει η Ένωση με παίκτες με που μένουν ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Λιβάγια, στην ΑΕΚ σκοπεύουν να καλέσουν τον ατζέντη του στην Αθήνα για συζητήσεις, παράλληλα όμως γίνονται διεργασίες για να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ολιβέιρα.

Όπως αναφέρει η “Sportday”, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τελειώσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, είτε θετικά, είτε αρνητικά μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου στη συνέχεια να εξετάσουν το πώς θα πορευτεί η ομάδα σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Πορτογάλο επιθετικό.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο διεθνής στράικερ, οι πιθανότητες άμεσης απόκτησης φορ περιοχής δεν είναι πολλές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθώς η ΑΕΚ δεν βιάζεται και θα ψάξει κάτι καλό για το καλοκαίρι. Εκτός βεβαίως κι αν εμφανιστεί στην πορεία κάποιο “λαβράκι”. Αυτό που θα επιχειρήσει σε πρώτη φάση, σε περίπτωση μη συμφωνίας, είναι να κάνει μία έρευνα αγοράς για να διαπιστώσει αν υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

πηγή: SDNΑ

Διαβάστε επίσης

Back to top button