Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός Λαμίας – Αστέρας Σταυρού: Ντέρμπι… από το 1ο έως το 90ο λεπτό! (vids)

Ήταν αυτό που λέμε... ντέρμπι με τα όλα του. Γκολ, πέναλτι, αμφισβητούμενες φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα, πολύ κόσμο και δύο ομάδες, τον Ολυμπιακό Λαμίας και τον Αστέρα Σταυρού να παραμένουν στην ισοπαλία. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Ολυμπιακός Λαμίας #ΑστέραςΣταυρού #ΚύπελλοΦθιώτιδας

Ήταν αυτό που λέμε… ντέρμπι με τα όλα του. Γκολ, πέναλτι, αμφισβητούμενες φάσεις, σκληρά μαρκαρίσματα, πολύ κόσμο και δύο ομάδες, τον Ολυμπιακό Λαμίας και τον Αστέρα Σταυρού να παραμένουν στην ισοπαλία. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #Ολυμπιακός Λαμίας #ΑστέραςΣταυρού #ΚύπελλοΦθιώτιδας

Στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα τη Β΄Φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, ο Ολυμπιακός Λαμίας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Αστέρα Σταυρού.

Ο αγώνας έλαβε χώρα στο γήπεδο του Φραντζή και όπως αναφέραμε και στο τίτλο μας… τα είχε όλα!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να έχουν ορισμένα καλά διαστήματα ποδοσφαίρου, όμως ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε τη δημιουργία φάσεων. Παρόλο αυτά, είχαμε ορισμένες τελικές προσπάθειες από τους επιθετικούς των δύο ομάδων με τον Ευαγγελόπουλο από τον Ολυμπιακό και τον Γεννιτσαρόπουλο από τον Αστέρα να προσπαθούν να απειλήσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών ανέβηκε! Το θέμα ήταν ότι αυξήθηκαν και οι φωνές από την κερκίδα και τους πάγκους και μπορούμε να πούμε ότι το ματς έγινε ροντέο.

Από ένα φάουλ τώρα στο 75΄του αγώνα από τα δεξιά και κοντά στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ. Αν και αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε με γέμισμα στην μικρή περιοχή και ο Κακκάβας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων παραλίγο να έρθει πέντε λεπτά αργότερα, όπου ο Καλαμάτας, έκανε το σουτ, η μπάλα όμως τράνταξε το δοκάρι του Σίψα με το 0-1 να παραμένει!

Το γκολ βέβαια ήρθε… από την άσπρη βούλα.

Ο Καλαμάτας και πάλι ήταν πρωταγωνιστής αφού κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Βασίλης Ευαγγελόπουλος. Η απόφαση του διαιτητή να δώσει την παράβαση αυτή σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους… χωρίς παρόλο αυτά να αλλάζει κάτι.

Ο Ευαγγελόπουλος μάζεψε φόρα και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Λαμίας: Μήτσου, Χριστοφή, Σαρρής, Μητσόπουλος, Παπακώστας, Καμίδης, Φλέσσας, Κραβαρίτης, Μπουγιώτας, Ζήσιμος, Ευαγγελόπουλος

Αναπληρωματικοί: Καλαμάτας, Μπαγινέτας, Λέντας Ν., Τσάμης, Κουρδής, Νταλταρής, Αυγουστάτος, Καυκιάς, Βαρυπάτης Αγγ.

Αστέρας Σταυρού: Σίψας, Κατσιούλας, Λάππας Ν., Ακασού, Μόσχος Ν., Λυτάκης, Λάιος, Λάππας Γ., Κακκάβας, Νασιακόπουλος, Γεννιτσαρόπουλος

Αναπληρωματικοί: Χαντζής, Λίκο, Καλογρηάς, Αλεξανδρής, Τσαμαδιάς, Καραναστάσης, Πολυδεύκης, Τασιός, Στυλιανός

Διαβάστε επίσης

Back to top button