Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Δέκα μέλη συμμοριών που κατέληξαν στο UFC

Τρελές ιστορίες από την κρύπτη…

Υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που βρήκαν την…Ιθάκη τους μέσω των πολεμικών τεχνών, ενώ πολλά χρόνια πριν είχαν άσωτη ζωή.

Οι συγκυρίες έκαναν πολλούς από αυτούς τους μαχητές να παραστρατήσουν αλλά σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο γεγονός πως άλλαξαν στάση ζωής και κατάφεραν να αγωνιστούν στο μεγαλύτερο μαχητικό promotion του πλανήτη, το UFC.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Jorge Masvidal που έβγαζε χρήματα πολεμώντας στους δρόμους. Πάμε να δούμε δέκα ακόμη περιπτώσεις που ίσως να μην γνωρίζεις.

Damacio Page

O Άγγελος του Θανάτου όπως τον αποκαλούν σταμάτησε το 2017 την αγωνιστική δράση με 30 αγώνες στο ενεργητικό του. Ο Damacio Page προέρχεται από μία διαλυμένη οικογένεια, μεγαλωμένος  Albuquerque του New Mexico. Η προβληματική του συμπεριφορά ήταν εμφανής από νωρίς.

«Έμπλεκα συνέχεια και είχα πάρει λάθος δρόμο. Εγώ και ο ξάδερφος μου ανήκαμε σε συμμορίες και κάναμε πολλά άσχημα πράγματα», αναφέρει αρκετά χρόνια μετά.

Οι καυγάδες ήταν μία καθημερινότητα για εκείνον και έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει με αποβολή από το σχολείο. Τότε ένας καθηγητής φυσικής αγωγής του πρότεινε να μπει στην ομάδα πάλης. «Δέχτηκα αμέσως. Ούτως ή άλλως καυγάδιζα συνέχεια, οπότε δεν ήταν πρόβλημα για μένα», λέει κυνικά ο Damacio.

Eκεί έκανε το πρώτο βήμα να απεμπλακεί από τις συμμορίες της περιοχής. Ωστόσο ο εφιάλτης επέστρεψε λίγο πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οκτώ μέλη συμμορίας που του άφησαν έναν σοβαρό τραυματισμό. Τότε η ομάδα αποφάσισε να τον αποβάλλει! Κατέληξε στο  Jackson’s MMA και κυνήγησε την καριέρα στον επαγγελματικό κόσμο.

Rob Emerson

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button