Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Με Μπρούνο Άλβες κόντρα στον Βόλο

Στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς κόντρα στον Βόλο συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». #slgr #apollonfc #αποστολή #αγώνας

Στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς κόντρα στον Βόλο συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο Άλβες, ο οποίος υπάρχει πιθανότητα να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Βόλο (Κυριακή, 19/9/2021, 16:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βέρχουλστ, Κότσαρη, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Ραΐλι, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σάχλι, Μαρτίνες, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button