Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λούκας Μόουρα: «Μπορεί το πρωτάθλημα η Τότεναμ»

Αρκετή πίστη στις δυνατότητες της Τότεναμ έχει ο Λούκας Μόουρα, καθώς δήλωσε πως η ομάδα του είναι ικανή για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Αν και έχει ξεκινήσει με το «2/2» στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ έχει δείξει να μην πατάει και πολύ καλά σε αυτές τις 2 πρώτες αγωνιστικές, με τα «Σπιρούνια» να παρουσιάζουν κάποια αστάθεια στην άμυνα.

Παρόλα αυτά, ο Λουκάς Μόουρα, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη με 3-1 κόντρα Φούλαμ (άνοιξε το σκορ), εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας. Μιλώντας στη βραζιλιάνικη έκδοση του «ESPN», ανέφερε πως οι Λονδρέζοι έχουν όλα τα φόντα να χτυπήσουν το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς έχουν αποκτήσει χημεία σαν ομάδα. Επίσης, δήλωσε πως πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για ισχυροποιήσει τη θέση του στην αρχική 11αδα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην παίκτης της Παρί:

«Πρέπει να εκμεταλλευτώ όσες ευκαιρίες μου δοθούν. Είναι η πρώτη σεζόν που ξεκινάω με την Τότεναμ. Προσπάθησα να δουλέψω σκληρά και δυνατά στην προετοιμασία για να είμαι βασικός. Ευκαιρίες υπάρχουν. Πρέπει να τις εκμεταλλευτώ. Θα δουλέψω σκληρά και θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω και να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα.»

«Πιστεύω πως μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα. Τις δύο τελευταίες σεζόν τερματίσαμε στις πρώτες θέσεις και προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι κανείς δεν έφυγε από την ομάδα. Πιστεύω ότι είμαστε δυνατή ομάδα και πολύ δεμένοι, κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να παλέψουμε για την κορυφή.»

Ο Λούκας Μόουρα έχει σκοράρει ήδη 1 φορά σε 2 παιχνίδια με την Τότεναμ, ενώ στο πρώτο μισό του 2018 μέτρησε συνολικά 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τα «Σπιρούνια».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button